Jump to content

Rozwiązany: Laptop do gier :)

MultiArtemo

Recommended Posts

Poszukuję laptopika , początkowo budżet miał być większy ale zdcydowałem , że stacjonarka jednak zostaje smile_prosty.gif

• Cena : 4000 / 5000 ( Aczkolwiek im bliżej 4 tym lepiej wink_prosty.gif )
  • Główne zastosowanie : Gry , wiadomo , nie liczę , że wiesiek 3 poleci na ultra ale fajnie by było jakby np BF4 chodził na ultra/wysokich w stabilnych 60 FPS , tak samo jak Tomb Raider itp wink_prosty.gif Wiecie o co chodzi , wieśkiem też raczej bym nie pogardził ^^
  • Rozmiary : Aby ekran miał 17 , ewentualnie więcej , aby się mieścił do plecaka wink_prosty.gif (jakiś plecak do laptopa możecie przy okazji polecic)
  • Mobilność. Fajnie jakby ta bateria trochę wytrzymywała tak żebym mógł chociaż troszkę pograć bez ładowarki smile_prosty.gif Ale wiadomo raczej to będzie posiadówka z ładowarką w jednym z domów gdzie nie mam stacjonarki
  • System operacyjny. Już posiadam systemik smile_prosty.gif
    #edit
    Fajnie jakby na pokładzie lapka była grafa 970 albo 970M

Dzięki za odpowiedźi , posprawdzałem jak to wygląda w klatkach na sekundę i zauwazyłem , że 970 wyciąga bardzo dobre wyniki , natomiast 965 jest nieco gorsza a róźnica między laptopami z to ok 500 zł. No nie ma przebacz prawdopodobnie dopłacę do MSI GE7 Pro i7 z gtx;em 970 , chyba , że macie jakąś inną prpozycję do 5900 zł :X

#edit

A jakąś podstawkę chłodzącą polecielibście pod taki laptop od gier? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...