maxrio Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Witam mam grę Far Cry 3 i ona nie może się włączyć. Otóż kiedy kupiłem grę i zainstalowałem ją na komputerze to przez parę tygodni fajnie chodziła do czasu kiedy pewnego dnia w grze chciałem wziąć następną misje i w tedy kiedy włączył się filmik, komputer nagle się wyłączył i gdy go włączyłem i chciałem włączyć grę to najpierw pokazał się komunikat że nie może wczytać ostatniego zapisu z chmury. To więc nacisnąłem przycisk żeby jeszcze raz spróbował ale to nic nie dało więc wybrałem żeby to pominął i najpierw gra normalnie się włączyła - pokazał się kwadrat z napisem Far Cry 3 i wtedy pokazał się najpierw czarny ekran a potem pokazał się komunikat że program przestał działać. Spróbowałem tak kilka razy ale bez rezultatu. Grę odinstalowałem i zainstalowałem jeszcze raz ale to i tak nic nie dało, więc próbowałem zagrać w trybie offline i też to nic nie dało. Próbowałem zsynchronizować pliki gry i też nic, odinstalowałem platformę Uplay i jeszcze raz zainstalowałem i nadal nic. Naprawdę ja już nie wiem co mam zrobić.Proszę żeby ktoś mi napisał co mam zrobić ponieważ próbowałem już na forum strony gry-online i nikt mi nie napisał to więc proszę żeby tutaj ktoś już się tym zainteresował.Ps. Gra była kupiona w sklepie Saturn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenek22 Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Mialem podobnie z assasin creed unity pomogl czysty reinstal systemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.