Americanroky Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Witam od godziny mecze sie z zainstalowaniem TDU wyskakuje mi error 1310 taki jak widac na screenie ekranu.. moze ktos pomoc?? nie znam sie za bardzo.. nie wiem czy to nie chodzi o system 64 bit czy cos musze dodac czy jak? WIINDOWS 10... Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów w Pomocnej Dłoni. -- Artius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fivtyen Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Posiłkując się tym artykułem, proponuję, żebyś spróbował "metody nr 2".Wyrejestruj i zarejestruj ponownie Instalatora Windows. Aby to zrobić, wykonaj następujące kroki:Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Uruchom.W polu Otwórz wpisz polecenie msiexec /unreg, a następnie naciśnij klawisz ENTER.Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Uruchom.W polu Otwórz wpisz polecenie msiexec /regserver, a następnie naciśnij klawisz ENTER. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.