Pakus141 Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Witam jako ze juz od dawna nie jestem w temacie sprzetowym to mam do was pytanko. Przyszla pora ulepszyc komputer lub kupic nowy i tu moje pytanie czy da sie z tego cos uratowac i czy wogole jest warto czy moze lepiej kupic cos nowego i prosze o propozycje. Dziekiprocek: amd phenom tm ii x4 970 black editiongrafika: amd radeon hd6800 seriesplyta glowna: msi 870-c45dysk i reszta napewno nowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Podaj jeszcze model zasilacza oraz model obudowy. Dysk i nagrywarka na złączu SATA są? (pewnie są, ale warto się upewnić) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darktangram Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Opchnij to co masz i dolicz do reszty pieniędzy, wtedy zlozymy raczej caly nowy zestaw. Daj znać jak z tą nagrywarką i dyskiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ationx Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Autorze jeśli już co miałbym zostawiać z obecnego sprzętu to właśnie dysk, nagrywarka, zasilacz, obudowa, a mobo, procesor, GPU, może RAM na sprzedaż, dlatego też podaj dokładne modele wszystkich podzespołów jakie posiadasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakus141 Posted February 16, 2016 Author Report Share Posted February 16, 2016 Panowie sprawa z moim sprzetem jest juz zalatwiona bo znalazl sie chetny ktory go wezmie ale i tak zostaje mi problem kupna nowego. chcial bym zmiescic sie w przedziale 3.5 tys. podkreslam ze komputer bedzie sluzyl tylko do gier . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ationx Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 W jakiej rozdzielczości pozwala Ci grać Twój obecny monitor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakus141 Posted February 16, 2016 Author Report Share Posted February 16, 2016 full hd 1920x1080 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVeht Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 http://www.morele.net/inventory/info/UsO0rc/Do tego gtx 960/r9 380 4gb obie ok 1000zlTo przekroczy trochę budżet jednak możesz zrezygnować z hdd/ssd w celu zakupienia w najbliższej przyszłości no i napęd nie wiem czy potrzebny.Chyba, że nie ma pośpiechu to np gtx950 w celu jej wymiany w momencie premiery nowych kart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Przy całej mojej niechęci do M35, chyba mimo wszystko wolałbym dorzucić do tej budy (czy choćby Z3), w zamian oszczędzając na SSD (BX100 jest zauważalnie lepiej wyceniony).PS Jako tymczasową kartę wolałbym używkę, pewnie w cenie podobnej do nowej 950tki dałoby się upolować (szybszego) Radeona R9 280X aka HD 7970, który przy okazji mniej straci na wartości.@downIrytuje mnie ta zupełnie zbędna dwukomorowość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Nie bardzo rozumiem webtom, w czym wynika ta twoja niechęć do M35? Przecież ta buda za 200 zł to świetna opcja, praktycznie bezkonkurencyjna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irenez Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Z kolei mnie w niej irytuje liczba 2. 2 wnęki na dyski 3,5"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ationx Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 @downIrytuje mnie ta zupełnie zbędna dwukomorowość.Jak dla mnie to chyba największa zaleta tej obudowy Wreszcie porządek w środku, czysty zasilacz, czyste dyski, czyste kable wychodzące z zasilacza. Same plusy Jedynie właśnie ból to te zatoki na dyski, których jest bardzo mało.Zajrzyj do tego tematuhttp://forum.cdaction.pl/index.php?showtopic=271216Darmowa wysyłka + montaż/pendrive za symboliczną złotówkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.