truvneeck Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Reszta rozpierzchła się czym prędzej w popłochu. Janusz spojrzał na dogorywające truchło u stóp Gerwazego i kiwnął głową pełen podziwu.- Nie uznają kremacji. To powinno wystarczyć. Droga wolna. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tellur Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 #a to było z kolei śmieszne i ciekawe zagranie polityką#Kluczyli oboje po mrocznych korytarzach już od dłuższego czasu. W duchu Gerwazy modlił się, by pochodnia własnej roboty nie wupaliła się przed końcem tej wycieczki.- Nie bój się Gerwaś. Śmierć nie boli........tak bardzo. - Janusz starał się pocieszyć kolegę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RezonGames Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 -No tak...akurat ty możesz coś o tym wiedzieć - powiedział Gerwazy patrząc się na swojego średnio żywego kompana - Właściwie, to wiesz, gdzie DOKŁADNIE jesteśmy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tellur Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 - Jak mam nie wiedzieć? Przecież was śledziłem. Mohery zaciągneły was na plac budowy zaraz za miastem. Odsunęły wielki kontener na narzędzia i wlazły do ukrytej studzienki kanalizacyjnej. O! Tu mamy właz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgarzyc Posted February 15, 2016 Author Report Share Posted February 15, 2016 #pytanie - ciśniemy to dalej i próbujemy zrobić coś na poziomie wyższym niż dno czy zaczynamy od początku, w jakiejś konkretnej konwencji, na ciut większa ilość znaków?Też mi nie pasują wtracenia o pani Siwiec, Rydzyku itepe. Jedynie Łada była faktycznie fajna z tych mąki poważnych pomyslow# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tellur Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 #dawaj od początku z uwzględnieniem braku wtrąceń o polityce i showbiznesie. Chociaż jak się trafi jakaś kultowa postać (jak były Troskliwe Misie albo Snake Plissken) to czemu nie. Oczywiście się nie upieram i jestem otwarty na propozycje# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgarzyc Posted February 15, 2016 Author Report Share Posted February 15, 2016 #przerzucamy dyskysje na ten temat do "luznej dyskusji"# Link to comment Share on other sites More sharing options...