Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Edgarzyc

IO czyli Interaktywne Opowiadanie

Recommended Posts

Pokój rozjarzył się na czerwono, rozległ się przenikliwy ryk syreny przeciwlotniczej. Poprzez dziurę w ścianie widać było spowity gęstym dymem dziedziniec. Zrozpaczony Kurt złapał się za głowę. Hak...

#btw. przydałaby się jakas kolejka postowania, to już którys raz lądują dwie odpowiedzi prawie jednoczesnie ;) #

- Dlatego nie mogę zabronić ci się z nią spotkać. Musisz tylko wiedzieć na co się porywasz. Jak ją widziałem na cmentarzu w stroju Troskliwego Misia i tym śmiercionośnym błyskiem w oku...Tego nie da się zapomnieć bez lobotomii.

...sens dalszej kłótni z pułkownikiem Frankiem wyparował wraz z połową Natalii. Nawet azjatycki mistrz puzzli nie dałby rady wszystkiego poskładać.

Gerwazy wyskoczył przez dziurę, która jeszcze parę sekund temu była drzwiami, a Frank dał susa za nim...

Zapytany z wiarą był na bakier, ale nie chciał zostać spalony na stosie przez te elitarne, najbardziej fanatyczne jednostki Radia Maryja.

- Tak jest majorze! - odparł pospiesznie widząc oznaczenia na torebce starszej pani.

- To dobrze synku. Idź w pokoju. Za mną moje panie, bij kto w Boga wierzy!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...