TheMephis Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Witam.Przejdę do sedna sprawy. Nie wiem, jak ściągnąć jakąkolwiek grę na system zawarty w tytule.Byłbym wdzięczny gdyby ktoś opisał, jak tego dokonać krok po kroku.Mam nadzieje, że nie tylko ja mam z tym problem Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malindkm Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Zakładam, że już aktywowałeś kod na gamesrepublic, więc musisz wejść w zakładkę "My Games", kliknąć Anomaly Uber Bundle, po prawej kliknąć w rozszerzalną listę i wybrać Android, a następnie kliknąć w "Download file" przy odpowiedniej grze. Jeżeli robisz to na komputerze a nie komórce czy tablecie, to musisz oczywiście skopiować plik na urządzenie (karta/kabel) i odpalić go na owym. Pamiętać należy, żeby włączyć w opcjach możliwość instalowania aplikacji spoza Google Play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheMephis Posted February 11, 2016 Author Report Share Posted February 11, 2016 Dzięki wielkie Malindkm "Problem" został rozwiązany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artius Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę autora o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.