ufo13 Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Witam.Kupiłem GTA EFLC na steam mam problem z uruchomieniem klikam graj nic się nie dzieje. Zainstalowałem najnowszą wersje GFWL, jak również tą z plików gry, najnowszego patcha 1.1.2.0,sprawdziłem spójność plików,reinstalowałem oraz próbowałem uruchomić w trybie zgodność i nic nie pomaga.Dostaje szału bo kupiłem wersję na steam po tym, jak niem mogłem uruchomić pudełkowej wersji przez problemy z kluczem. Co z tym zrobić ? Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów w Pomocnej Dłoni. -- Artius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despero23 Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Instalacja GTA IV to patologia.Odinstaluj wszystko z kompa co masz związane z Live, w tym coś takiego jak MS Marketplace. Dopiero jak będziesz miał czysto, zainstaluj najnowszą wersję Live Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufo13 Posted February 9, 2016 Author Report Share Posted February 9, 2016 IV o dziwo zainstalowałem bez większych problemów. Usunąłem marketplace jak i live zainstalowałem najnowszą wersję i dalej nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helios98 Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Wejdź do głównego folderu gry i tam masz LaunchEFLC.exe - prawy przycisk myszki i uruchom jako administrator oraz patcha po co instalowałeś skoro steam sam aktualizuje do nowszej wersji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufo13 Posted February 10, 2016 Author Report Share Posted February 10, 2016 Przecież napisałem że uruchamiałem w trybie zgodności oraz jako administrator i zero reakcji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despero23 Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Znalazłem coś takiego:Pobierz http://public.sannyb...ess-0.999b7.rar, rozpakuj i przenieś pliki do folderu Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto IV Episodes from Liberty City\EFLCTu masz jeszcze video z wyjaśnieniem Tylko że to pozwala uruchomić grę single, natomiast multi nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helios98 Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 ale ten plik głównie jest potrzebny do cracka jak pamiętam i w oryginale nie potrzebna sprawdź na innym kompie czy działa bo jeśli tak to winowajcą jest system Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufo13 Posted February 10, 2016 Author Report Share Posted February 10, 2016 Znalazłem rozwiązanie: http://steamcommunity.com/app/12220/discussions/0/828934913097667528/?l=polishDzięki za pomoc. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.