BEBZn1 Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Hm, cóż to jest, Drodzy Państwo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulPGR Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 chodzi chyba o to że od nowego CDA rusza kurs pracy na silniku Unity Link to comment Share on other sites More sharing options...
BEBZn1 Posted January 12, 2016 Author Report Share Posted January 12, 2016 Ciekawe. Możesz coś więcej napisać? Niestety, ale nie mam jeszcze najnowszego numeru CDA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulPGR Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Ja też nie to jest wszystko co wiem ale chodzi o to że CDA organizuje nauke tworzenia na silniku Unity Link to comment Share on other sites More sharing options...
BEBZn1 Posted January 12, 2016 Author Report Share Posted January 12, 2016 Cóż, wyjaśniłeś niewiele. Może ktoś będzie w stanie napisać coś więcej. Możliwe, że nawet któryś z Redaktorów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgarzyc Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Nie bardzo jest co wyjasniac. W najnowszym numerze mamy czterostronicowy kurs Unity, a raczej jego pierwsza czesc. W tekscie napisano, ze mozemy dzielic sie swoimi rezultatami na forum, zakladam tez, ze bedzie ono sluzylo do rozwiazywania ewentualnych problemow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szeptmccoy Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Widziałem to "tajemnicze subforum" jak się pojawiło. Szybko jednak dodałem jeden do jednego i skojarzyłem, że w zapowiedziach nowego CD-Acton była zapowiedź kursu tworzenia na silniczku Unity. Także u mnie bez paniki się obyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BEBZn1 Posted January 13, 2016 Author Report Share Posted January 13, 2016 Ale z tego co rozumiem ten kurs będzie dostępny tylko dla członków Akademii, skoro dedykowane subforum zostało właśnie w jej dziale przygotowane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szeptmccoy Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 O i to właśnie jest ciekawe. Wątpliwe żeby było tylko dla Akademii, więc to raczej "poraszka" osoby podpinającej. Chociaż kto tam wie jak będzie naprawdę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tellur Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Też myśle, że to jakaś drobna pomyłka. Raczej kolejnego zadania z Unity nie będzie, chyba. Z drugiej strony gdzie najlepiej go umieścić skoro to jest kurs nauki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saturious Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Też nie widzę problemu. Jeśli "Akademię CD-Action" rozumieć nie jako inicjatywę ograniczoną do zadań związanych z "tekściarstwem", którego finalnym celem jest pozyskanie nowych współpracowników, a po prostu jako miejsce nauki, czy ogólnie działalności organizowanej przez redaktorów magazynu. a związanej z szeroko pojętym kształceniem, to temat pasuje jak ulał.Szczególnie, że dostępny jest bezpośrednio "z gościa". Link to comment Share on other sites More sharing options...