Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ranafe

Impreza integracyjna, czyli nie tylko pisaniem Akademia stoi...

Recommended Posts

Rzuciłem 19, bo pojawiała się 18 i 20, to zaproponowałem kompromis wink_prosty.gif

Tylko wiesz... Obie te propozycję rzuciłem ja. A na 20. zmieniłem ze względu na to, że m. in. TY napisałeś 18. to za wcześnie ;)

W takim razie widzimy się o 20., panowie żakostwo (chyba, że sobie wpadniecie wcześniej, nie bronię). :)

Ah, to nie ogarnąłem, że to Ty obie rzuciłeś, sorry ;) Jak dla mnie może też być 20,nie wiem jak reszta.

Nie byłem tam nigdy, więc chciałem zapytać czy tam problemów z miejscami nie będzie o tej porze w piątek ?

Khh... Captain speaking ;-)

Z miejscami nie będzie raczej problemu. Mam tam rezerwację co tydzień na godzinę chyba 20.30 więc możemy ją wykorzystać. A co do odnalezienia się na miejscu to można zapytać się przy barze o stolik z rezerwacją na Kaliego i powinni pokazać :-)

Ja powinienem się wyrobić na 20.

Do zobaczenia ;-)

Panowie, coś mi pilnego wypadło po pracy dziś i nie wyrobię się na pewno na 20:00 ;/ Najwyżej do Was dojdę później, ale gdyby się nie udało, w razie czego widzimy się na oficjalnym spotkaniu za tydzień :)

Hmm...proponuję ustalić twardy termin na pierwszą sobotę marca, tj. 5., godziny wieczorne, miejsce to samo.

Zależy mi na konkretnej dacie i odległym terminie, bo nie jestem z Wrocławia, muszę sobie wszystko zaplanować (moje weekendy są bardziej zawalone niż dni powszednie), ponadto nie chcę jechać pół dnia i ryzykować, że nikogo nie będzie.

Proszę zatem o deklarację: komu pasuje 5. marca?

Proponując odległą datę ryzykujesz też, że część ludzi się potem powykrusza, bo w sumie mało kto wie, co będzie robić za 6 tygodni.

W każdym razie ja jestem z Wrocławia i zawsze chętnie, jeśli o brać akademicką chodzi :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...