Mezoar Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 To obywateli z kujawsko - pomorskiego zapraszam do Cyber w Toruniu, klimat również przedni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Ja mogę wpaść w piątek. Miło będzie poznać ludzi ze swojej grupy (i z Alfy może też). Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Spotkanie na 18:00, to rzeczywiście trochę wcześnie. Szczególnie w piątek : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADAMEKKIC Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Wrocław się zorganizował, Kraków też coś tworzy, a co z Warszawą? Można by coś zorganizować w Level Up albo jakieś innej fajnej miejscówce. Co wy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Mam pytanie, bo mieliśmy się spotkać w ten piątek we Wrocku po 18:00. To nadal jest aktualne, czy odkładamy to na oficjalną datę. Chciałbym poznać tą knajpkę, bo nigdy tam nie byłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Negru777 Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Ja na pewno będę, myślę, że kilka innych osób też się zbierze. Więc zapraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenFinch Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Jak wyżej, ale może zgodnie z sugestiami - 20.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 To może Krakowskim targiem 19 ? ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Tak się zastanawiałem. Jak mam spotkać w knajpce kogoś z forum, gdy nie wiem jak on wygląda?Jakieś pomysły na oznaczenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Od biedy można się umówić gdzieś obok/przed, gdzie łatwo będzie spe znaleźć. Na którą godzinę ostatecznie ?Wiemy ile osób będzie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenFinch Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Hm, ciężko mi będzie wyrobić się przed 20., więc jeśli mus to spotkajcie się o tej 19., a ja dojdę po godzince z małym hakiem Może poznamy się po koszulkach z gier? Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Rzuciłem 19, bo pojawiała się 18 i 20, to zaproponowałem kompromis Dla mnie 18, to lekko wcześnie, a później to mi wszystko jedno 19, 20, 21 ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenFinch Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Rzuciłem 19, bo pojawiała się 18 i 20, to zaproponowałem kompromis Tylko wiesz... Obie te propozycję rzuciłem ja. A na 20. zmieniłem ze względu na to, że m. in. TY napisałeś 18. to za wcześnie W takim razie widzimy się o 20., panowie żakostwo (chyba, że sobie wpadniecie wcześniej, nie bronię). Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Ah, to nie ogarnąłem, że to Ty obie rzuciłeś, sorry Jak dla mnie może też być 20,nie wiem jak reszta.Nie byłem tam nigdy, więc chciałem zapytać czy tam problemów z miejscami nie będzie o tej porze w piątek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Negru777 Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Khh... Captain speaking Z miejscami nie będzie raczej problemu. Mam tam rezerwację co tydzień na godzinę chyba 20.30 więc możemy ją wykorzystać. A co do odnalezienia się na miejscu to można zapytać się przy barze o stolik z rezerwacją na Kaliego i powinni pokazać Ja powinienem się wyrobić na 20. Do zobaczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Tam planujesz też inne osoby oprócz akademii ?Ciebie szukać pod nickiem Kali czy to ktoś inny ? ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Negru777 Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Możliwe, że ktoś jeszcze będzie, ale nie wiem tego.Tak, Kali to ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Panowie, coś mi pilnego wypadło po pracy dziś i nie wyrobię się na pewno na 20:00 ;/ Najwyżej do Was dojdę później, ale gdyby się nie udało, w razie czego widzimy się na oficjalnym spotkaniu za tydzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenFinch Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Z ciekawości - dotarł ostatecznie ktoś jeszcze? Bo udało mi się znaleźć tylko pana Negru777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpix Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Ja prawdopodobnie stawie się o 20. Chce obadać ten lokal. PS: Pomyliła mi się sobota z piątkiem -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
willy Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Niestety nie udało mi się dotrzeć wczoraj. Widzimy się w takim razie za tydzień o 17:00 : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranafe Posted January 26, 2016 Author Report Share Posted January 26, 2016 Hmm...proponuję ustalić twardy termin na pierwszą sobotę marca, tj. 5., godziny wieczorne, miejsce to samo.Zależy mi na konkretnej dacie i odległym terminie, bo nie jestem z Wrocławia, muszę sobie wszystko zaplanować (moje weekendy są bardziej zawalone niż dni powszednie), ponadto nie chcę jechać pół dnia i ryzykować, że nikogo nie będzie.Proszę zatem o deklarację: komu pasuje 5. marca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenFinch Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Proponując odległą datę ryzykujesz też, że część ludzi się potem powykrusza, bo w sumie mało kto wie, co będzie robić za 6 tygodni.W każdym razie ja jestem z Wrocławia i zawsze chętnie, jeśli o brać akademicką chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gracek90 Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Może nie tylko odległą, ale minimum to na pewno dwa tygodnie. Zwłaszcza dla osób spoza okolic Wrocka. Wtedy mają szansę na dopasowanie terminów. Link to comment Share on other sites More sharing options...