SirK133 Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Jakie są ramy czasowe Akademii? Kiedy kończy się semestr, rok itp.?Jakia będzie (zakładana i przybliżona) częstotliwość ukazywania się zadań i konkursów?Jak jest oceniane wielokrotne wykonanie danego zadania (np. 3 osobne tematy w 1 zadaniu)?Pytanie bonusowe: gdzie wcięło konkurs na podpisywanie screenów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antarsan Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Z tego, co wiem, to tego konkursu nie mieliśmy widzieć, więc pewnie jeszcze się pojawi.Co do wielokrotnego wykonania jednego zadania, mam nadzieję, że nie będzie czegoś takiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PulkownikJakuszyn Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Podpinam się do zapytania kolegi SirK133, szczególnie w zakresie zniknięcia konkursu dot. podpisywania screenów. Akademia CDA to naprawdę [beeep]ista sprawa, ale przydałoby się uszczegółowienie pewnych newralgicznych kwestii.Pozdro,Pułkownik Jakuszyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papkin Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Jakie są ramy czasowe Akademii? Kiedy kończy się semestr, rok itp.?Pomęczymy się ze sobą jeszcze dobrych kilka miesięcy, ale nie chcę/nie mogę sypać konkretnymi terminami.Jakia będzie (zakładana i przybliżona) częstotliwość ukazywania się zadań i konkursów?Jak widzisz - różna. W związku ze świętami trochę przystopowaliśmy, teraz zaczynamy biec.Jak jest oceniane wielokrotne wykonanie danego zadania (np. 3 osobne tematy w 1 zadaniu)?Pytanie bonusowe: gdzie wcięło konkurs na podpisywanie screenów?Liczona jest tylko i wyłącznie pierwsza praca. Chyba, że zaistnieją jakieś szczególne okoliczności (np. ktoś napisze WSPANIAŁY tekst, ale... zupełnie nie na temat).Co do konkursu na podpisywanie screenów... powiem tak: niech żywi nie tracą nadziei Link to comment Share on other sites More sharing options...