Jump to content
Sign in to follow this  
BrisingrR

Rozwiązany: Problem z 3dmark11/grafika

Recommended Posts

Witam, ostatnimi czasy wymieniłem grafike na GTX 970 MSI. Problem polega na tym, że kiedy odpale 3dmarka11 i zacznie sie robić test ( ustawiam Extreme i Benchmark test only), to w trakcie pierwszego testu po prostu wyłącza mi się grafika(chyba). Monitor przechodzi jakby w tryp uśpienia i slychać tylko jakiś błąd systemowy. Musze zrestartować komputer zeby było dobrze. Zdarzyło mi się to już raz w grze, Dragon Age Inkwizycja. Chcę sprówać pokombinować z dodatkowym zasilaniem. Oryginalnie mam 6+2+6, ( http://www.mechbgon.com/build/8-pin_pcie.jpg ), a dostałem przejściówke z karta, 6na8. Aktualnie mam podłączone 6+2 obok siebie i potem następne 6 w slocie obok. Myślicie żeby wyciągnać te 6+2, i podłączyć przejsciówke pod 6, zeby było łącznie 8 pod jedna wtyczka, bez mieszania 6+2?

Pare informacji:

Zasilacz: CORSAIR CMPSU - 600CXV2EU 600W Fan-140mm

Grafika: GTX 970 MSI 4 GB gaming

Poprzednia grafika na której działał 3dmark11 normalnie: ASUS RADEON HD6950 DIRECT CU2 1024 DDR5

Minitor: BenQ RL2455HM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem rozwiązany, więc temat zamykam.

W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę autora o kontakt przez PW.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...