qndel 0 Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Zauważyłem, że nie ma jeszcze Unreala Tournamenta, co mocno mnie zasmuciło.Gra, mimo że dość stara, nadal jest świetna, bardzo chętnie bym z kimś zagrał Quote Link to post Share on other sites
nikolinho 0 Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 O, a odpalę to na Windowsie 10? Gdzieś mam jeszcze nawet oryginalną płytkę, przy sprzątaniu na półkach wpadła mi w łapy i trochę zrobiłem się nostalgiczny. Pomyśleć że ta gra jest już szesnaście lat po premierze... Aż ciężko to ogarnąć jak ten czas ucieka. A była to jedna z moich pierwszych (po Need for Speed:Porsche 2000) gier na komputer Quote Link to post Share on other sites
qndel 0 Posted October 27, 2015 Author Report Share Posted October 27, 2015 Myślę że spokojnie odpalisz, ja na windowsie 8.1 nie miałem żadnego problemu, w single playerze gra działała trochę za szybko, ale problem rozwiązało renderowanie grafiki przez openGL i zainstalowanie najnowszych sterów do openGL Quote Link to post Share on other sites
Balticsurf 0 Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 A nie chcecie pograć w nowszą wersję Unreal Turnament 2003...? - Demo Quote Link to post Share on other sites
adrian568 0 Posted December 19, 2020 Report Share Posted December 19, 2020 Szkoda że niema nowszej wersji 2020 np. , chętnie bym pociupał Quote Link to post Share on other sites