qndel 0 Report post Posted October 19, 2015 Zauważyłem, że nie ma jeszcze Unreala Tournamenta, co mocno mnie zasmuciło.Gra, mimo że dość stara, nadal jest świetna, bardzo chętnie bym z kimś zagrał Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikolinho 0 Report post Posted October 27, 2015 O, a odpalę to na Windowsie 10? Gdzieś mam jeszcze nawet oryginalną płytkę, przy sprzątaniu na półkach wpadła mi w łapy i trochę zrobiłem się nostalgiczny. Pomyśleć że ta gra jest już szesnaście lat po premierze... Aż ciężko to ogarnąć jak ten czas ucieka. A była to jedna z moich pierwszych (po Need for Speed:Porsche 2000) gier na komputer Quote Share this post Link to post Share on other sites
qndel 0 Report post Posted October 27, 2015 Myślę że spokojnie odpalisz, ja na windowsie 8.1 nie miałem żadnego problemu, w single playerze gra działała trochę za szybko, ale problem rozwiązało renderowanie grafiki przez openGL i zainstalowanie najnowszych sterów do openGL Quote Share this post Link to post Share on other sites
Balticsurf 0 Report post Posted July 23, 2016 A nie chcecie pograć w nowszą wersję Unreal Turnament 2003...? - Demo Quote Share this post Link to post Share on other sites
adrian568 0 Report post Posted December 19, 2020 Szkoda że niema nowszej wersji 2020 np. , chętnie bym pociupał Quote Share this post Link to post Share on other sites