Pumba Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Witam. W ostatnim CD-Action natrafiłem na opis gamepada MadCatz C.T.R.L.R, a że od jakiegoś czasu polowałem na jakiś ciekawy pad, ten mnie zainteresował i postanowiłem go kupić. Byłbym bardzo zadowolony z zakupu, gdyby nie dwie rzeczy:- po zainstalowaniu bluetooth w moim PC, nie działają mi niektóre programy wykrywające przy uruchamianiu sterownik muzyczny Asio4ALL (np. Sony Vegas Pro, Sibelius). Pomaga odinstalowanie albo Asio4All, albo Bluetooth, a instalowanie i odinstalowanie czegoś za każdym razem, gdy chcę pograć na padzie jest trochę bez sensu. Sam pad w połączeniu z PC działa poprawnie, jednak jest jeszcze drugi problem:- po sparowaniu z moim smartfonem, w padzie działa tylko przycisk "back". Nie działa nawet z grami kompatybilnymi z tym padem, a mój telefon spełnia wymagania (np. android w wersji 4.x.) do poprawnego działania pada ze smartfonem.Najważniejszy jest problem pierwszy, chociaż nie ukrywam, że fajnie by było pograć również na smartfonie. Z góry dziękuję za wszelkie próby pomocy. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.