ninpo Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Witam Mam pewien problem otuz spalil mi sie monitor lg m1921m i chcem kupic uzywany z lombardu mam do wyboru belinea 101920 i syncmaster 940n+ ktory z tych dwoch bedzie lepszy do gier i filmow Ps sorki za ortografie ale pisze z uszkodzonego tableta Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Z tego, co widzę, Samsung ma tylko złącze analogowe, a Belinea ma dodatkowo DVI, więc to ona byłaby moim faworytem.Tak przy okazji, to ile one kosztują? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninpo Posted February 3, 2015 Author Report Share Posted February 3, 2015 Obydwa po 80 zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Cena ujdzie, ale możesz się nieco rozejrzeć na allegro/tablicy (wiem, że ma inną nazwę, ale ta stara mi bardziej pasuje ), może znajdziesz coś ciekawszego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Tematy o zakupach peryferiów i sprzętu multimedialnego (w tym kart dźwiękowych) zakładamy w dziale "Peryferia i sprzęt multimedialny".Wątek przeniosłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.