SnejPix Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 WitamMam problem z grą sims 3 , po zainstalowaniu gry i kliknięciu play wyskakuje mi taki błąd:'' Gra musi nawiązać połączenie z internetem, aby zweryfikować prawo własności tej gry. Sprawdź, czy Twój komputer jest podłączony do sieci i spróbuj ponownie ''Tylko, że mam internet a błąd nadal wyskakuje.Dodam, że gra jest kupiona w origin i na starym laptopie działało wszystko bez problemu Edit . Nikt Nie potrafi mi pomóc ? ... Zapoznaj się z regulaminem PD i zasadami nazywania tematów, tytuł wątku poprawiłem. - emqi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nairdak Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Sprawdź czy zapora lub antywirus nie blokuje dostępu aplikacji do Internetu. Możesz na wszelki wypadek dodać ją do listy wyjątków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnejPix Posted February 3, 2015 Author Report Share Posted February 3, 2015 Faktycznie antywirus blokował dostęp aplikacji do internetu, ale niestety błąd pojawia się nadal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.