Zdenio Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Jak w temacie - szukam zewnętrznego dysku do 300 zł. Niby prosta sprawa, ale chciałbym dysk z własnym źródłem zasilania. Potrzebny mi do Wii U, a takie z zasilaczem działają lepiej.Mam problemy ze znalezieniem czegoś takiego, w sklepach nie ma odpowiedniej opcji przy filtrowaniu.Byłbym wdzięczny za propozycje. Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irenez Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Nie w tym budżecie. A na pewno nie z sensem (Expansion może by się znalazł, ale jest zdecydowanie zbyt awaryjny, aby go polecać).Raczej wziąłbym Dashdrive'a 500 GB + sensownego huba USB, np. http://www.morele.net/hub-usb-unitek-4x-usb-3-0-y-3041-327037/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenio Posted February 4, 2015 Author Report Share Posted February 4, 2015 Z tych hubem to działa w ten sposób, że podpinam do niego dysk, a hub do konsoli? To byłoby wyjście w sumie... Mam w domu dysk 1TB, którego i tak rzadko używam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.