LucasCane36 Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Hej wszystkim.Mam taki problem z grą the Walking dead season 1. Komputer spełnia wszystkie wymagania , pochodzi z legalnego źródła i współdzielę ją razem z kolegą i działała bardzo dobrze do pewnego momentu.Problemy zaczęły się gdy podczas gry doszło do zerwania sieci elektrycznej w moich okolicach, skutek był wiadomy, komputer padł i pozostał w stanie wyłączenia przez 2 godziny. Na następny dzień gdy próbowałem ponownie zagrać w TWD praktycznie w cale nie chciała się uruchomić . Przez kilka sekund ukazuje się informacja o przygotowaniu do uruchomienia , i............... Lipa . Przez kilka sekund figuruje na steam'e że jestem w grze , i na tym się kończy . Nie wyskakują żadne okienka ani nic co świadczyło by o jakichś systemowych problemach. Gra po prostu sama z siebie się wyłącza. Próbowałem już przeinstalować grę , unieruchamiać ja w trybie zgodności i zainstalowałem najnowszego DirectX ale nawet to nie pomogło.Proszę o pomoc Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów w Pomocnej Dłoni. -- Artius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.