danio21b Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Cześć,Poszukuję sprzętu do grania jak w temacie. Słuchawki nauszne z mikrofonem do 200zl jak i również myszki do grania do 200zl. Najczęściej gram w gry typu: Cs go, diablo 3, wow, starcraft 2, wot . Bardzo proszę o pomoc w wyborze sprzętu. Czekam na odpowiedzi. Z góry dziękuję.PozdrawiamDaniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Jeżeli chodzi o słuchawki, to albo dopłata do Superlux HMC631, albo HD 668b/669 + Zalman ZM-MIC1/MediaTech MT391.Co do myszki, to najpierw podaj preferowany chwyt i długość dłoni mierzoną zgodnie z tamtym koślawym rysunkiem (klik). Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio21b Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Mam 13cm a całość 19cm palm grip, zdarza sie claw grip bo stara myszka jest mała Aa i chciałbym sluchawki pod gry na laptopie i żeby też działały na ps4 da rade takie znaleźć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio21b Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Więc jak co proponujecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Jak się nikt nie odzywa, to wspomnę o SS Rival, Razer Deathadder 2013 i Zowie FK1, ale dobrze by było, jakby ktoś obeznany jeszcze je potwierdził.Na podłączaniu słuchawek do PS4 się nie znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VindoV Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Każda mysz podana przez @webtom jest bardzo dobra. Wybór należy do Ciebie, która Ci się podoba najbardziej.Do PS4 to chyba trzeba zakupić specjalne słuchawki z tego co wiem, ale mogę się mylić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio21b Posted February 2, 2015 Author Report Share Posted February 2, 2015 A te słuchawki byly by Creative SB Tactic 3D Fury?? niby działają z ps4 może ktoś je ma i moglby je ocenić Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Klik.Z tego, co widzę, przewodowa wersja Fury jest zakończona 4-żyłowym mini-jackiem, więc w przypadku dowolnej konfiguracji Superluxów wystarczy użyć adaptera (coś w ten deseń, ale z tego co kojarzę, żyły mogą występować w różnej kolejności, więc ponownie proponuję poczekać na kogoś obeznanego). Właściwie potwierdza to ta strona:My headset has separate audio and mic cables. Can I still use it?Yes, but not directly. You'll need a joiner. That is an adapter that will take both cables and join them into a 3.5mm plug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio21b Posted February 2, 2015 Author Report Share Posted February 2, 2015 Bo właśnie w moim laptopie (Asus G551) mam to jedno wejście na słuchawki. i w ps4 też jest chyba takie wejście korzystałem wcześniej z creative fatality (lubiłem je bardzo) ale po 6 latach padły całkowicie i może dlatego patrzę znów na jakieś creativy. Na innych sie nie znam firmach a nie chce przekroczyć 200zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio21b Posted February 3, 2015 Author Report Share Posted February 3, 2015 Mam do wyboru albo: Creative Tactic Fury albo Razer Kraken USB albo A4tech Bloody G501. Które wybrać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Żadne. Koledzy wyżej przedstawili Ci dobre słuchawki - HMC631. Do podłączenia ich do PS4 potrzebujesz tylko odpowiedniej przejściówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.