Jump to content

Company of Heroes 2-niskie fps

ChodzNaGrzyby

Recommended Posts

W Company of Heroes 2 mam bardzo mało fps'ow,Nawet na bardzo niskich ustawieniach graficznych potrafi się mocno ściąć,chociaż mój komputer spełnia minimalne wymagania gry.Zresztą taki Skyrim czy też fifa 15 śmiga na najwyższych.Dodam,że fps potrafi spasc nawet do 5 co uniemozliwia jakikolwiek granie.Ktoś pomoże ? Mój sprzęt to procek AMD Athlon II X2 260 3,2ghz,4gb RAM,RAdeon 4540 HD

Po jednym z updatów wymagania tak masakrycznie poleciały w górę, że na i5 + 8GB + GTX650 Ti muszę grać na nisko-średnich, co prawda w FHD, ale jak na RTS to optymalizacja jest masakrycznie skopana. Więc niestety, ale raczej nie pograsz.

wiec wydalem 60 zl zeby tworcy gry mogli mnie zrobic w [ciach] i podniesli bez ostzrezenia wymagania na taki poziom ze uniemozliwia to gre a ja nic z tym nie moge zrobic ?

Wulgaryzmy na forum są zakazane, nawet ocenzurowane.

Edit:

NIe chce mi sie wierzyc ze wymaganie tak wzrosly ze na najnizszych mozliwych ustawieniach mam od 5 do 10 fps...

Stats nie jest tutaj mile widziany. Mogłeś edytować wiadomość, a nie pisać nową. Posty scalone. -- Artius

• 2 weeks later...

Metodą na uzyskanie kilku dodatkowych klatek jest wyłączenie automatycznego zapisywania powtórek rozgrywanych potyczek. Niestety, nie jest to opcja "oficjalna", choć jej zastosowanie nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami, prócz koniecznością modyfikacji atrybutów jednego folderu...

1. Udajemy się do "moich dokumentów" i odszukujemy folder gry COH2, dla przykładu użyje swojej ścieżki:

C:\Users\Khalim\Documents\My Games\company of heroes 2

2. W folderze gry klikamy PPM na folderze "playback" i wybieramy właściwości.

3. We właściwościach przechodzimy do zakładki "zabezpieczenia" i klikamy opcję "edytuj".

4. Wybieramy pierwszą pozycję w okienku "Nazwy grup lub użytkowników" i poniżej zaznaczamy ptaszek "odmów" przy przedostatniej opcji "zapis".

5. Punkt 4. powtarzamy dla pozostałych użytkowników, wybierając kolejnych z okienka "Nazwy grup lub użytkowników".

Dzięki temu możemy uzyskać lepszą wydajność, oczywiście kosztem niemożności obejrzenia powtórki rozegranej przez nas gry.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...