WetCouch Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Hej, muszę Was znowu prosić o pomoc w dwóch sprawach:Parę miesięcy temu gdy kupowałem mysz, dokupiłem do niej też SteelSeries QcK.Dzisiaj, razem z Dying Light przyszła do mnie 'gratisowo' podkładka Natec Genesis M11 Dying Light Edition. Która z nich jest lepsza?Dodatkowo - znajomy ma na zbyciu Logitech G13, dość opłacalnie dla mnie, więc cena tu nie ma znaczenia, tzn. nie szukam opinii typu "bardziej opłaca ci się kupić klawiaturę jakąś tam".Ciekawi mnie jednak jak się ma jej wygoda użytkowania i 'klik' w porównaniu do Apple Wireless Keyboard? Mechanizm nożycowy z klawiatury Apple ma jakieś zalety ponad membranowym oprócz tego że klawisze są płaskie?Z góry dzięki za pomoc.@EDIT: Dopiero teraz się zorientowałem z pomyłki w tytule :S Powinna być podkładka pod mysz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 >Która z nich jest lepsza?Skoro masz obie pod ręką to co Ci szkodzi, bo ja wiem, wypróbować obie i samemu oszacować która sprawdza się lepiej?>Logitech G13Nie polecam. Software do tego urządzenia programowano w najgłębszych czeluściach piekła.>Mechanizm nożycowy z klawiatury Apple ma jakieś zalety ponad membranowym oprócz tego że klawisze są płaskie?Większa żywotność i krótszy skok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.