nyac55 Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Witam. Ostatnio zainstalowałem sobie Quake Live, jednak podczas uruchomienia, mam taki błąd:Couldn't load default.cfgGra nie chce się uruchomić w normalnym trybie i się wyłącza. Ponowne uruchomienie powoduje, że pojawia się komunikat o tym czy chcemy użyć ustawień "safe mode"... pojawia się ekran ładowania tzn. czarny ekran i w prawym górnym rogu animacja kręcącego się elementyu, dalej nic się nie dzieje. Uruchomienie gry z lokalizacji pliku powoduje wyświetlenie okienka zawierającego błąd, który podałem. Czy można coś na to poradzić?Ściągnąłem już 2 razy i zainstalowałem ponownie grę, lecz bez skutku...Poniżej zamieszczam screen:https://www.dropbox.com/s/oq2atfw26c0lyx7/quakelive%20error.png?dl=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Ogi Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Sprawdź to rozwiązanie (post nr 22). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyac55 Posted January 31, 2015 Author Report Share Posted January 31, 2015 Rozwiązałem już ten problem w inny sposób. Instalując Quake Live przez Steam'a, ale dzięki może kiedyś się przyda. lub może ktoś inny skorzysta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artius Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.