DeSon Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Jako że ostatnio grałem w powyzszy tytuł wiele lat temu sporo zapomniałem i mam w związku z tym pytania dotyczace podstaw gry.Dysponuję egzemplarzem z czasopisma Play (nr 8/2007)- Po uruchomieniu widze scenariusze i kampanie. Czy można grac w trybie dowolnym? tzn samemu wybrać początkowy zamek, bohaterów itd?- Wgrałem któryś ze scenariuszy i widzę ruchy swoich przeciwników, wraz z nimi odkrywa się też mapa. Można to jakos zmieć ?Artykuły z ostatnich dni zachęciły mnie by po latach znów zagrać ale takie gotowe scenariusze i kampanie nie są tym na czym mi zależy. Jesli ktoś bedzie uprzejmy udzielić mi odpowiedzi będę bardzo wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikoma Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 1. Można generować losowe mapy podczas tworzenia nowej gry.2. Lel... to są twoi sojusznicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSon Posted January 29, 2015 Author Report Share Posted January 29, 2015 A wybór początkowego zamku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artius Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Nowa gra --> pojedynczy scenariusz. Tam do wyboru masz gotowe scenariusze z ograniczeniami, bądź nie, albo generowanie losowej mapy w której wszystkie parametry < w tym zamki > wybierasz Ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSon Posted January 31, 2015 Author Report Share Posted January 31, 2015 Bardzo dziękuję.Rozwiązane do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.