WojownikAK Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Podjarany ,że dysk przyszedł (dla ciekawskich popularny wd blue 1tb) w podskokach popędziłem do domku, otworzyłem swoją perełkę i podłączyłem dysk. Instaluje ok that easy, potem sterowniki z MOBO zeby net działał i stery od grafy, Bez sterów od grafy dziwnie chodzilo bfh -15 fps,po zainstalowaniu najnowszych sterów od AMD wot na maksymalnych 10-15, na minnimalnych 30-35 na to ja [ciach] przeciez na starym dysku który ma 7 lat chodził wot w miarę dobrze -zależnie od mapy 50-60fps ze spadkami ofc bo ta gra to lubi. Moje pytanie jest takie, co zrobić? pomysłów za bardzo o dziwo nie mam ;c aaa i zapomnialbym przewijanie forum pg.pl było tak jakby w 15 fps, nie było płynne. Mapka też coś dłuzej się ładowała w bf heroes w porównaniu do starego segate.Driver Booster 2-= update wszystkich sterów zrobiony Temat do zamknięcia/usunięcia.Problem sam się o dziwo rozwiązał, takiego cyrku to ja jeszcze nie miałem ;_;Na słownictwo uważamy i na forum nie przeklinamy. Nawet ukrycie i obcojęzycznie. - MD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.