Jump to content

Ultrabook?

VeloxDigitis

Recommended Posts

Cześć

Szukam jak najtańszego laptopa, który spełnił by moje wymagania :)

• Ekran między 13" - 15"; najlepiej matowy
  • Dysk SSD - 128 GB? Bardzo chętnie zrezygnował bym z HDD. Potrzebuję mieć tylko Windowsa i zaledwie kilka aplikacji. Żadnych gier czy filmów.
  • Lekki
  • Nie potrzebuję dedykowanej karty graficznej, Intel HD Graphics w zupełności wystarczą
  • Najlepiej coś w stylu i5
  • Dodatkowo punktowany dotykowy ekran
  • Standardowo - USB 3.0 oraz HDMI
  • Dołączony system czy inne oprogramowanie mnie nie interesuje

Wierzę, że znajdziecie coś takiego, a cena mnie nie przerazi.

Pozdrawiam

VeloxDigitis

@MasterThief Mniej niż 3000zł najlepiej smile_prosty.gif

@Irenez Właśnie oglądałem Vivobooki i wyglądają naprawdę w porządku. Tylko ciężko dostać w normalnych sklepach, w których zwykłem kupować (agito, morele). Znalazłem np. taką ofertę - http://allegro.pl/as...900343589.html. Trochę zastanawia mnie cena i czy ta i5 nie jest jakaś słaba tutaj?

A z innej beczki - na ile wycenilibyście mniej więcej Lenovo E330 zakupiony w październiku 2012? Bez żadnych uszkodzeń, ale widać ślady używania np. na bokach naklejek czy lekko zużyty trackpoint.

Dzięki za pomoc smile_prosty.gif

W tym przedziale cenowym ASUS VivoBook będzie najsensowniejszym wyborem, i5-4200U z dyskiem SSD pozwala na komfortową pracę. Asus Zenbook to świetny model jednak w tym przedziale cenowym prawdopodobnie nie będzie do znalezienia z dyskiem SSD. VeloxDigitis pamiętaj że gwaranacja na sprzęt jest Door to Door, więc wystarczy kontakt z producentem :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...