vik999 Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Witam ,Tak jak w temacie - poszukuję nowego wentylatora do mojego zasilacza. Wentylator od dłuższego czasu hałasował. Dzisiaj wyciągnąłem zasilacz z komputera aby wyczyścić go sprężonym powietrzem. Po dokładnym wyczyszczeniu wnętrza oraz odkurzenia łopat wirnika postanowiłem nałożyć smar na oś wentylatora aby mieć pewność ,że pozbęde się nieznośnego hałasu. Po złożeniu wszystkiego do kupy i po włączeniu komputera zasilacz działał cicho , wentylator nie buczał.... przez 5 minut. Potem hałas znowu powrócił. Myślę więc że najlepszą opcją byłoby zakupienie nowego wentylatora i podłączenie go do mojego obecnego zasilacza. Czy ktoś może ktoś polecić cichy wentylatorgdyż jestem kompletnie zielony w tych sprawach.Zasilacz :ATX-300PNRWentylator 120mmTak wiem że zasilacz to chiński badziew za 50zł ale proszę o pomoc z wentylacją.Z góry dziękuje za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek690 Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Lepiej kupić nowy zasilacz, np. Corsair VS450. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.