SpicyTunaRoll Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Witam, mam zamiar kupić nową kartę wraz z zasilaczem. Chciałbym coś za około 300-500zł najlepiej. Bardzo zależy mi na tym żeby nie dać więcej niż te 500, po prostu nie mam. Może 50zł więcej tak.Ogólnie nie gram w żadne najnowsze gry, Lol , TF 2 , Skyrim to moje top 3 . Byłbym bardzo zadowolony jakby gry z okresu powiedzmy do 2011 roku chodziły (na przykład jakieś tam gta 4) na wysokich ustawieniach z dobrymi fps. Nasuwa się pytanie, czy opłaca mi się kupić coś za 300zł razem czy raczej dać 500zł na coś lepszego.Zasilacz wystarczy taki aby dana karta graf. wraz z resztą kompa mogły spokojnie śmigać, nie potrzebuje z zapasem na przyszłość.Specyfikacja kompa:AMD Athlon 2 x4 2,8ghz4gb RamPłyta główna Asus M4N68TZasilacz to jakiś stary modecom feel więc niema co kombinować, do wymiany.Jestem otwarty na sugestie, z góry dzięki. Pamiętam, że kiedyś miałem na oku jakiegoś gtx od asusa za 400zł ale już nie pamiętam co to było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darktangram Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Czy używane podzespoły wchodzą w grę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.