Jump to content

Myszka do gier w rozsądnej cenie

Recommended Posts

Witajcie.

Moja ukochana mysz A4Tech X7 747 niestety po 4 latach odmawia posłuszeństwa. Gryzoń kompletnie świruje przy używaniu "scrola". Praktycznie nie da się z niego korzystać, a jest to jednak bardzo ważny element.

Czas poszukać nowej mychy.

Nie mam z góry założonego budżetu tzn. mogę dać za mysz 100, mogę i 200 jeśli będzie tego warta. Zależy mi aby po prostu była dobra. ( nie wyskakujcie też z myszami <300zł, chodzi mi o rozsądny wybór jakość-użyteczność-cena )

Długość mojego środkowego palca mierzony od kciuka to ok. 15cm

Używam chwytu typu PALM GRIP.

Podkładka to Razer Goliathus Medium Speed.

Mysz używam w wielu rodzajach gier : CS, WoT, BF4, LoL itp.. Obrabiam również filmy, gdzie skróty klawiszowe też się przydają.

Ostatnia sprawa, lubię raczej większe i wyprofilowane myszki.

Pozdrawiam i z góry dziękuję.

PS.

Jestem praworęczny.

Zerknij na:

ASUS Strix Claw (lekko ponad budżet - ok. 170 zł)

Zowie FK1 (grubo ponad budżet - ok. 230 zł, ale - moim zdaniem - warta swojej ceny)

Z kolei na Allegro (bo w sklepach nie widzę) możesz polować na mionix avior 7000 (jeśli będzie za ok. 200 zł)

• 2 weeks later...

Okazało się, że mam trochę większy budżet, poniewaz przed chwilą wpadło 450zł. Teraz zastanawiam się, czy zwiększyć próg cenowy myszki na 150 zł, a za pozostałe 3 stowki kupić lipny fotel z allegro smile_prosty2.gif czy też przeznaczyć całą kwotę na myszkę +KLAWIATURĘ. teraz sprawa rozsądnego rozdysponowania pieniędzmi. Piszcie proszę propozycje mychy do 200zł oraz myszki i klawiatury do 450zł smile_prosty2.gif z góry dziękuję.

EDIT.

Co sądzicie o Natec Genesis RX88? Podświetlany mechanik za 300zł z przełącznikami cherry black. Do tego jakaś myszunia za 150zł, choćby z tej samer serii Natec Genesis GX78 lub GX88

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...