BetPay Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Witajcie.Moja ukochana mysz A4Tech X7 747 niestety po 4 latach odmawia posłuszeństwa. Gryzoń kompletnie świruje przy używaniu "scrola". Praktycznie nie da się z niego korzystać, a jest to jednak bardzo ważny element.Czas poszukać nowej mychy.Nie mam z góry założonego budżetu tzn. mogę dać za mysz 100, mogę i 200 jeśli będzie tego warta. Zależy mi aby po prostu była dobra. ( nie wyskakujcie też z myszami <300zł, chodzi mi o rozsądny wybór jakość-użyteczność-cena )Długość mojego środkowego palca mierzony od kciuka to ok. 15cmUżywam chwytu typu PALM GRIP.Podkładka to Razer Goliathus Medium Speed.Mysz używam w wielu rodzajach gier : CS, WoT, BF4, LoL itp.. Obrabiam również filmy, gdzie skróty klawiszowe też się przydają.Ostatnia sprawa, lubię raczej większe i wyprofilowane myszki.Pozdrawiam i z góry dziękuję.PS.Jestem praworęczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BetPay Posted January 28, 2015 Author Report Share Posted January 28, 2015 Proponuje okolice 150zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayereq Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Jeśli ci odpowiada taki kształt to warto pomyśleć nad nią: http://www.ceneo.pl/17928323 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BetPay Posted January 29, 2015 Author Report Share Posted January 29, 2015 Szukając, znalazłem Natec Genesis GX78 - co sądzicie? Jest teraz w promocyjnej cenie 110zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramofon23 Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Zerknij na:ASUS Strix Claw (lekko ponad budżet - ok. 170 zł)Zowie FK1 (grubo ponad budżet - ok. 230 zł, ale - moim zdaniem - warta swojej ceny)Z kolei na Allegro (bo w sklepach nie widzę) możesz polować na mionix avior 7000 (jeśli będzie za ok. 200 zł) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 >lekko ponad budżet - ok. 170 złOd kiedy? To nowa mysz, jeszcze długo trzymać się będzie półki 250 złotych.A jak patrzysz na wyniki Ceneo to upewnij się zawsze czy nie wywaliło jakiejś błędnej oferty.@BetPay: Pod twoje wymagania polecałbym SS Rival. Dobry stosunek ceny do jakości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramofon23 Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 @Xerber - racja, ASUS Strix Claw obecnie od 224 zł, czyli jakieś 20 zł drożej niż SS Rival. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BetPay Posted February 9, 2015 Author Report Share Posted February 9, 2015 Okazało się, że mam trochę większy budżet, poniewaz przed chwilą wpadło 450zł. Teraz zastanawiam się, czy zwiększyć próg cenowy myszki na 150 zł, a za pozostałe 3 stowki kupić lipny fotel z allegro czy też przeznaczyć całą kwotę na myszkę +KLAWIATURĘ. teraz sprawa rozsądnego rozdysponowania pieniędzmi. Piszcie proszę propozycje mychy do 200zł oraz myszki i klawiatury do 450zł z góry dziękuję.EDIT.Co sądzicie o Natec Genesis RX88? Podświetlany mechanik za 300zł z przełącznikami cherry black. Do tego jakaś myszunia za 150zł, choćby z tej samer serii Natec Genesis GX78 lub GX88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.