le_Fey Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Mam dylemat taki ja w tytule - czy warto dopłacać do S5 czy kupić S4?Obecnie mam Sony Xperie L i mam dosyć jego nędznego aparatu ( nie był nędzny dopóki nie porównałem go z gorszym aparatem fot. w Samsungu Core - przepaść)Interesują mnie wrażenia ludzi, którzy "przesiedli " się z S4 na S5 . Interesują mnie właśnie wrażenia z codziennej pracy a nie cyferki z tabelek porównawczych. Czy rzeczywiście warto dodać o te 500 zł więcej za S5?Najbardziej:czy jest róznica w "płynności" działania aplikacji, netu?czy jest różnica w "płynności" działania gier?czy jest różnica w jakości fotek z aparatu?Czy rzeczywiście warto dodać 500 zł więcej do S5?Edit:Zamówiłem S4 - temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
emqi Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.