Ichmael Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Czołem,zwracam się z prośbą o wycenę zestawu do Kościanego Pokera. Zdjęcia w albumie z imageshack: https://imageshack.com/a/JnrT/1 Zestaw jest ręcznie robiony, pudełko z drewna, ornamenty wykonane ze skóry i przemalowane. Kości również są dekorowane ręcznie, odpowiednio postarzone i podniszczone. Plansza jest zamykana, zewnętrzne ścianki są pokryte lakierem imitującym skórę. Zestaw oryginalnie powstał, bo CD Projekt nie zrobił do tej pory kolekcjonerki z Kościanym Pokerem( co uważam za skandal ), ale ostatnio z funduszami krucho, więc rozważam pożegnanie się ze swoją zabawką i ewentualne wykonywanie podobnych na zamówienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roca Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Mysle, ze (jako reczna robote) mozesz wolac z to.... 300-350 przynajmniej. Tak z ciekawosci - ile czasu na to poswieciles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterThief Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Też jestem ciekawy Ogólnie- świetna robota, zestaw wygląda genialnie Szkoda, że nie mam teraz kasy to bym zamówił takie cudo ^^Ale jak będzie money, to będę pamiętał i odezwę się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichmael Posted January 26, 2015 Author Report Share Posted January 26, 2015 Tak z ciekawosci - ile czasu na to poswieciles?Cięzko mi w sumie powiedzieć. Zestaw robiłem 3 lata temu, teoretycznie 2 miesiące, ale w tym czasie takiej faktycznej pracy było może z 40 godzin wszystkiego? Reszta to czekanie na wyschnięcie farby/lakieru/kleju albo szukanie materiałów. Podejrzewam, że dobrze rozplanowując czas, dałbym radę zejść do tygodnia. Najbardziej czasochłonne były tak naprawdę tylko dwie rzeczy - nacinanie skóry i szlifowanie żetonów, ale przy wykonywaniu na zlecenie raczej nie będę oferował żetonów - efekt końcowy nie jest dla mnie zadowalający. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.