Bethezer Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 BOING~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrincessNue Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 >no Iris waifu in Re;Birth 1PS3 i Vity nie miałem i nie mam, więc czekam na steamowego Re;Birtha mocno, by wreszcie poznać NEPy z tej właściwej growej strony. Chociaż raczej nie ze względu na wybitny system walki, bo nawet w wersji Re;Birthowej wyżej niż typowy jrpg nie wystaje, jak swego czasu słyszałem. Ale już pod względem postaci, ton nawiązań i humoru związanego z gamingiem i nerdostwem ogólnym - już tak. Jedynie wypada mieć nadzieję, że optymalizacja nie zawiedzie. Gra się i tak rozejdzie jak świeże bułeczki, ale czym lepsza wydajnościowo, tym większa szansa na dobrą sprzedaż sequela i ewentualnie przyciągnięcie R;B3 i V II w dalekiej przyszłości. No i exclusive Gaben-chan. :V Link to comment Share on other sites More sharing options...
deffik Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Wiadomo jaka będzie cena? Choćby jakieś spekulacje? Steam mi nic nie pokazuje, a szczerze nie wygląda mi to na grę, za którą byłbym w stanie dać więcej niż 10 euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrincessNue Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Z tego co internety swego czasu pisały, to cena (przynajmniej w USA, dunno jak ją na EU przerobią) będzie stała na poziomie 30 dolców, przy czym pierwszy tydzień będzie przecena 50%, czyli 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deffik Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Właśnie doczytałem na ANN i miałem pisać, że już wiem co i jak. No cóż. Jak coś zawsze pod koniec tego roku będzie wyprzedaż na steamie, może też będę miał wtedy więcej kasy, więc kto wie. Dzięki tak czy siak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bethezer Posted January 24, 2015 Author Report Share Posted January 24, 2015 Tylko, biorąc pod uwagę "nowość" tytułu, to dużo raczej nie będzie pod koniec roku. Do 50% max., ale bardziej prawdopodobne jest 33%.Mnie trochę martwi ta optymalizacja... 4GB RAM? To ma być gra z PS3? A nie przypadkiem... PS6-7? Oh well, zobaczymy. Może się jeszcze okaże, że to pic na wodę.Albo kolejny powód do upgrade'u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QurChuck Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Pozwolę sobie odświeżyć temat Niedawno przeszedłem całą serię (tak, Re;Birth 3 też) i szukam podobnych tytułów, szczególnie pod względem humorystycznym. Polecicie coś? Mam wszystkie konsole Sony, solidnego PC i 3DS'a, platforma dowolna z dostępnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.