MTI313 Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Witam, tak jak w temacie mam zamiar kupić tablet. Miałby być do oglądania filmów więc bardzo zależy mi na ekranie, czasami do gier oraz internet, muzyka itp. Zastanawiałem się nad jakimś Nexusem od googla ale sam już nie wiem. Pomożecie? ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazunarii Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Nie napisałeś, jak duży ma być to tablet. Jeśli "kanapowy", czyli 9.7 cala to od siebie mogę polecić tablet Onda V989. Ma osiem rdzeni, 2GB pamięci RAM oraz dobry wyświetlacz Retina. Kupić go możesz między innymi tutaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WezyrBialegostoku Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Najlepszy byłby iPad Mini z Retiną (nawet używany), ale w segmencie Android liczy się tylko Nexus 7 II.Doskonałej jakości ekran, czysty android, świetne wykonanie.http://www.ceneo.pl/26327518http://www.ceneo.pl/26013752 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MTI313 Posted September 14, 2014 Author Report Share Posted September 14, 2014 Myślę że tak do 10 cali byłby idealny. iPad raczej odpada a Nexus w porównaniu z Onda V989 wypada słabiej ale sam nie wiem. Jakieś inne propozycje czy rada odnośnie tych dwóch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SferisPL Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Nexus lub Lenovo B8080 w tej cenie będzie dobrym rozwiązaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orzech767 Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Onda to najlepsze rozwiązanie, jeżeli ogarniasz wgrywanie softu na coś takiego. Bebechy ma wyśmienite - świetny wyświetlacz (2k z retiną znaną z ipadów), duża bateria, wydajny procesor, w tej cenie nie ma nic lepszego. Problem leży właśnie w sofcie, który póki co jest słabo zoptymalizowany i zbugowany. Nie mniej jednak Onda ma swoje forum, gdzie producent zamieszcza coraz to nowsze i lepsze romy, tak więc gdzieś za około miesiąca, dwóch powinien wyjść taki soft jak należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazunarii Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Nie ogarniam wgrywania softu więc raczej Onda odpada. A co sądzicie o Lg G Pad 8.3?Żadnym softem byś nie musiał się przejmować, ponieważ ma on zainstalowaną najnowszą wersję oprogramowania i jest wyczyszczony z wszelkich chińskich aplikacji. Po prostu logujesz się do konta google, tak jak na zwykłym Androidzie i możesz z niego korzystać. Link to comment Share on other sites More sharing options...