Grinmar Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Witam, tak jak w temacie, jakiś dobry czytnik, najlepiej biało-czarny i jeśli można podajcie też link do produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deffik Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Minimalnie przekracza Twój budżet, ale uważam, że warto: http://www.x-kom.pl/...bez-reklam.htmlMoże Ci się udać znaleźć w innym sklepie za kilka złotych mniej.A tu znajdziesz opinie zadowolonych użytkowników piątki (oraz innych czytników) na forum, ale ja sam mocno polecam Kindle'a 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinmar Posted August 19, 2014 Author Report Share Posted August 19, 2014 http://allegro.pl/czytnik-ebookow-amazon-kindle-5-bez-reklam-czarny-i4527840014.html to będzie chyba ten? chociaż nie wiem bo w tytule jest napisane kindle 5, a w opisie kindle 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irenez Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Tak ten. W opisie jest 6" (6 cali) - przekątna ekranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinmar Posted August 19, 2014 Author Report Share Posted August 19, 2014 kindle 5 zamówiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinmar Posted August 28, 2014 Author Report Share Posted August 28, 2014 Mam jeszcze dwa pytania, jak jest z pierwszym ładowaniem czytnika, trzeba ładować go 8 godzin i rozładowywać go 3 razy jak przy telefonach, czy wystarczy 3 godziny, tak jak jest napisane w instrukcji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irenez Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Wystarczy tak jak jest w instrukcji (i to z naddatkiem). W ogóle "formatowanie baterii" to czasy Króla Ćwieczka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinmar Posted August 28, 2014 Author Report Share Posted August 28, 2014 jeszcze jedno pytanko ;p stworzyłem folder w czytniku, ale mi go nie pokazuję, jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irenez Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Ok, nie wiem, o którą z kwestii ci chodzi, więc po kolei:1) Książki wrzucamy do katalogu "documents".2) Kindle szczytuje wszystkie wspierane pliki z tego katalogu, niezależnie od tego, czy są wrzucone luzem, czy do podkatalogów. Wszystkie pliki zostaną wczytane do głównego menu nawigacyjnego.3) Dzielisz pliki tworząc kolekcję.FAQ po polsku: http://swiatczytnikow.pl/przewodnik-jak-korzystac-z-kindle/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinmar Posted August 28, 2014 Author Report Share Posted August 28, 2014 Dzięki za pomoc . Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...