poKIryKI Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Witam, poszukuję tabletu za około 600 złotych.Jedyna wytyczna to żeby miał minimum 8 calowy ekran albo większy.Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crottor Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Jeśli jesteś w stanie poświęcić wielkość ekranu dla jakości wykonania, to polecam to. Sam posiadam, ale "czwórkę" i jestem bardzo zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poKIryKI Posted August 5, 2014 Author Report Share Posted August 5, 2014 a LENOVO Yoga 8 B6000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crottor Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Nie wiem, z nim nie miałem nigdy do czynienia. Ja zawsze i wszędzie upieram się, jakie to świetne są tablety Samsunga. Nie mylę się. Żaden z moich znajomych nie żałował zakupu któreś z moich propozycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emqi Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Tab 3 Lite? Owszem, będzie solidny, ale jak za tą cenę wydajnością nie powala.Yoga 8 też, ale jest nieco wydajniejsza od Samsunga i z Andkiem 4.4. Główną zaletą Lenovo jest konstrukcja, ten tablet będzie świetny do czytania e-bookówcz oglądania filmów, bo ma "uchwyt" za który można go trzymać i podpórkę. Za tyle jednak można mieć Nexusa 7 pierwszej generacji lub za odrobinę więcej drugiej - co prawda 7-ki ale koszące wydajnością.Wszystko zależy do czego potrzebny ci tablet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SferisPL Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Dell Venue 8 będzie tutaj świetnym rozwiązaniem, został wyposażony w procesor Intel Atom. Link to comment Share on other sites More sharing options...