prosmisiek Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 WItamPoszukuję taniego ebooka w cenie do 250złGłównie zainteresowała mnie idea posiadania tego urządzenia ponieważ nie ma ono wpływu na wzrok oraz nie trzeba latać do biblioteki po książki jednak potrzebuje również urządzenia do internetu wobec tego chciałbym zapytać jaki czytnik e-book by się najlepiej do tego nadawał. Słyszałem również że niektóre urządzenia mogą pracować pod androidem dlatego również jestem ciekaw czy jakieś polecacie:Oto co znalazłemCybook Odysey 2013 Pojemnościowy ekran technologia szybkiego reagowania epapieru wbudowana czujnik obrotu przeglądarkaNook simple touchDziękuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SferisPL Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 W tej cenie zdecydowanie: Kindle 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciejk007 Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 W X-KOM taniej i to bez przekreślonych cen z sufitu: http://www.x-kom.pl/p/164054-czytnik-ebook-amazon-kindle-5-classic-bez-reklam.html 399 to chyba mieliście zanim trafił Kindle do produkcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baczer Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 No ja również jestem zdania,że warto jest sprawić sobie Kindle 5:http://www.skapiec.pl/site/cat/3313/comp/5185822 - ale porównaj sobie ceny w poszczególnych sklepach internetowych.W zasadzie najpopularniejszy czytnik ebook na rynku.Jeszcze jest jego nowsza wersja z podświetleniem ale to już droższa zabawka - trzeba jednak szykować te 4 stówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeSiuu Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 @maciejk007 cena jest dokładnie taka sama więc nie rozumiem po co takie teksty w stosunku do innych użytkowników Fakt cena jest przekreślona z dość wysokiej zapewne chodzi o cenę początkową i zobrazowanie jak to wygląda teraz, jednak nie ma co zachodzić cena jest jaka jest Wracając do tematu jak najbardziej Kindle 5 jest godny polecenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prosmisiek Posted July 12, 2014 Author Report Share Posted July 12, 2014 Ostatnio jednak zdecydowałem przeznaczyć więcej pieniędzy na taki czytnik (tj. 600zł) Mam trzech faworytów Kindle Papherwhite II Przemyślany interfejs, słownik , polska wikipediaOnyx After Glow Dostęp do subskrypcyjnej polskiej księgarni, android, słaby interfejsPocket Book Touch Lux 2 Ładny wygląd Link to comment Share on other sites More sharing options...
SferisPL Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Kindle Paperwhite II będzie najlepszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...