DarthMetalus Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 daj obrazek w dowód osobisty 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anticitizen Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 (edited) widze, że robiłeś duży risercz co do utworu. Chyba nie słyszałeś o takiej rzeczy jak:Mix.Tak poza tym to polecam to innym aktywnym we fredzie zrobić:Poza tym darius, widzisz co się stało z dwoma osobami, które były na tej liście. Edited February 27, 2015 by Anticitizen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted February 27, 2015 Author Report Share Posted February 27, 2015 @darkdarius Nie każdemu wszystko musi się podobać. To jest właśnie fajne, że ludzie mają różne gusty. W innym przypadku cała muzyka byłaby na jedno kopyto, a to byłoby nudne. Pewien problem jest jednak wtedy, gdy ktoś daje oceny bez żadnego słowa. I tu nie chodzi o kwestie gustu, tylko pewnego szacunku do innych użytkowników - skoro oni mogą poświęcić tę chwilkę, żeby przesłuchać jakiś utwór i napisać o nim cokolwiek, to fajnie by było odpłacać tym samym. Nikt tu nie mówi o pisaniu recenzji, chodzi tylko o wyrażenie nieskomplikowanej opinii. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkdarius Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 (edited) Wybacz drogi kolego z forum, ale nie słucham mix-ów,re-mix-ów,techo, czy setów. Czy co tam jeszcze jest. Obecnie słucham tylko metalu i jego niektórych pochodnych. Czasami zdarzy mi się posłuchać Eminem-a rap nie jest zły, żeby mieć jakąś odskocznie od metalu, by na powrót cieszyć się jego wspaniałym brzmieniem.W tej chwili słucham tego @Sevard zgadzam się z tobą w całej rozciągłości i przepraszam że wcześniej nie "recenzowałem" w tym temacie,ale go zwyczajnie przegapiłem. Przepraszam i obiecuję że będę dodawał tutaj swoje opinię. Edited February 27, 2015 by darkdarius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamesVoo Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 @Darius - To co za problem napisać "Nie słucham remiksów ani techno, ponieważ aktualnie słucham tylko metalu dlatego to mi się nie podoba - 1/10"?To lepiej brzmi niż "1/10" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted February 27, 2015 Author Report Share Posted February 27, 2015 @JamesVoo Ja raczej odpowiedziałbym jakoś tak:"Nie lubię techno, nie trafia do mnie. Chyba najlepiej to, co myślę o tym gatunku wyraża ten utwór:18+ 1/10" 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkdarius Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 @up i @up 2 spoko oko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamesVoo Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Najpierw jeszcze trzeba znać Analogsów. A chyba ich nie słuchają trve mhroczni metale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted February 27, 2015 Author Report Share Posted February 27, 2015 (edited) A powinni. Inna sprawa, że wydaje mi się, że ten utwór jest jednak dosyć znany. Sporo osób nie wie tylko kto go nagrał. Edited February 27, 2015 by Sevard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkdarius Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 @jamesVoo Mnie na dziś wystarcza Powerwolf a co do Analogs to ciekawe, no i POLSKĘ ale bardziej mnie ciągnie do klimatów podobnych do Powerwolf chodź piosenek z ich repertuaru słucham tylko Wolves Against The World bo reszta to nie dla mnie. Staram się unikać piosenek gdzie są wplecione jakieś sataniczne lub obrazoburcze słowa. Tu akurat bardzo podoba mi się melodia i nie jest tak najgorzej co do słów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamesVoo Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Nie wiem gdzie mam iść, ale Tobie polecam po słownik, albo jakiś kurs polskiego. A tak, w Polsce jest wuchtyliard i jeszcze trochę naprawdę dobrej muzyki.A Powerwolf, typowy powermetal, pomieszany trochę z ostrzejszym symfonicznym. Zresztą, nie dziwne, jest tam na wokalu śpiewak operowy. Odpal sobie ich radio na Spotify to znajdziesz podobne zespoły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkdarius Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 (edited) ot taki chochlik klawiaturowy się trafił Co do Spotif-ów to jutro, bo tam trzeba założyć konto a mi dziś się nie bardzo kce Edited February 27, 2015 by darkdarius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMetalus Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Chciałbym tylko od siebie jeszcze dodać, że wedle moich źródeł remix nie jest gatunkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 A mix? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkdarius Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 @up A mix-er Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xysiu Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 @JamesVoo Ja raczej odpowiedziałbym jakoś tak:"Nie lubię techno, nie trafia do mnie. Chyba najlepiej to, co myślę o tym gatunku wyraża ten utwór:18+ Sev... Przez Ciebie wzięło mnie na sentymenty i wspomnienia przeszłości. A to nierozerwalnie wiąże się z refrenem . Niech Cię... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkdarius Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 (edited) świetne, melodyjne i jednocześnie żywe, jak dla mnie 9/10 @Kiicek Podał ciekawy utwór. Chociaż nie oceniłem go 10/10 to trochę mi się spodobał. Teraz gdy głównie siedzę w muzyce Powerwolf, to dobra odskocznia i po przesłuchaniu parę razy utworu @Kiicka (szczególnie podoba mi się początek) gdy wracam do metalu, czuję jego świeżą moc. Edited March 4, 2015 by darkdarius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMetalus Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 to fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamesVoo Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 @darius - jesteś pewien ze nie jesteś nieślubnym dzieckiem Dariuszqa i Bazyla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMetalus Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Drobna uwaga do Deviusa. Świetnie, że wiele zespołów kochasz tak bardzo, że jesteś gotów każdy ich utwór ocenić na 10/10. Byłoby jednak miło, gdybyś tę ocenę opatrzył drobną uwagą o samym utworze. Czymś innym niż "kocham ten zespól, 10/10". Mam wrażenie, że nie do tego służy temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Konuga Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 (edited) Danny w żadnym miejscu nie rapuje słabo ;P.Może nie ma problemów z dykcją, ale głos ma badziewny i strasznie fałszuje Edited April 22, 2015 by Konuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathroll2097 Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 (edited) Nie podoba mi się ten utwór. Wyłączyłem po kilku sekundach. 3/10W sumie mój zapodany utwór jest średni, ale ocenianie go po kilku sekundach to trochę przesada. Chyba nie taka jest idea tego freda. To ok, jak usłyszę jakiś hip hop lub coś w tym guście, wyłączę przy starcie, bo mi się nie podoba. Edited May 22, 2015 by Deathroll2097 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielik42 Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 (edited) @bielik dzięki, chociaż nadal mało mi się podoba, nie przepadam za country 3/10Nowa wrzutka już lepsza, 5/10, bo nadal nie moje klimaty >Frank Zappa>Country>C>O>U>N>T>R>YTrzymajcie mnie, bo . Zbyt emocjonalnie, kapuję. Edited June 19, 2015 by bielik42 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlaudiuszDruzus Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 @DarthMetalusNie, nikt nie przejął kontroli nad moim kontem (poza mną ). Odnośnie disco polo - okropnym gatunkiem jest dla ciebie. Ja go lubię i/lub mam do niego sentyment ...PS. Tak na marginesie - mimo, że nie lubię hip-hopu, to (czasami) potrafię docenić niektóre utwory i/lub wykonawców. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMetalus Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 (edited) Określone gatunki muzyczne posiadają pewne cechy charakterystyczne, a część z nich może naturalnie mi się nie podobać. Nawet w takim wypadku istnieją wykonawcy, którzy wpisując się w pewien nurt, za którym nie przepadam, rozwijają go i wzbogacają o elementy z innych źródeł, co może mnie zainteresować. Ścisłe i prostolinijne trzymanie się stylistyki, która mi się nie podoba, z pewnością nie zagarnie sobie mojej uwagi. Utwory, które proponowałeś to zwykłe, generyczne* disco polo.Dziwnie czuję się, pisząc tego posta, bo wątpię, czy istnieją wykonawcy disco polo, którzy rozwijają tę formułę. XD*kic kic Edited July 1, 2015 by DarthMetalus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...