Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Assasin4

Tani czytnik ebooków -czy warto

Recommended Posts

Jak czytnik to tylko e-ink, jak e-ink, to tylko 6 cali. 7 calowe czytniki są albo piekielnie drogie, albo zbudowane na ekranach LCD, które męczą wzrok i na dobrą sprawę są słabymi tabletami. Co do samego czytnika to ja ci nic nie doradzę, bo jestem fanbojem Kindle'a, IMO nie ma za bardzo sensu brać czegokolwiek innego (taka tam prywatna opinia). Zwłaszcza że Classica można spokojnie kupić do 300 zł. w wersji bez reklam (w komputroniku widziałem ostatnio chyba za 260 zł.). Jak masz trochę więcej kasy to Paperwhite, masz dotykowy ekran, podświetlenie i lepszą jakość obrazu. Zależy ile masz kasy.

Bardzo popularny jest czytnik Kindle 5, jeżeli chciałbyś przeznaczyć niską kwotę, w sieci można znaleźć już za 240-260 zł wystarczy spokojnie do zwykłego użytkowania http://sklep.komputerswiat.pl/produkt/70841-czytnik-e-book-kindle-5-wifi-bez-reklam.html Jeżeli potrzbujesz czegoś z dotykiem i podświetlaniem to zdecydowanie jak kolega wyżej Paperwhite, poczytaj o nich opinie w sieci myślę, że nie zawiedziesz.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...