b3rt Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Witam.Chętnie kupię CD ze ścieżkami dźwiękowymi z gier Blizzarda. Takie płyty były najczęściej elementami edycji kolekcjonerskich, aczkolwiek można je było kupić osobno na portalach aukcyjnych. Interesują mnie soundtracki z World of Warcraft (z wszystkich dodatków, ale najbardziej z Mists of Pandaria i z podstawki) i z Starcrafta 2 (z podstawki). Diablo 3, dodatek do SC2 i całą resztę mam, interesują mnie tylko te ww. Ceny do uzgodnienia.Pisać raczej na PW, bo o tym temacie raczej szybko zapomnę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3rt Posted March 10, 2014 Author Report Share Posted March 10, 2014 Nadal aktualne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3rt Posted March 19, 2014 Author Report Share Posted March 19, 2014 @up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigerdog Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Ile byś dał za soundtrack z Pandarii ? Rozfoliowany tylko do Unboxingu na YT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...