Jump to content
Sign in to follow this  
SadCarrot

Logitech x-530 problemy z wieżyczkami

Recommended Posts

Witam. Jest bardzo dużo tematów o psującym się modelu tych Logitechów, ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Po podłączenie głośników do zewnętrznej karty muzycznej Sound Blaster 5.1 Pro nie działają tylne wieżyczki oraz ta środkowa, leżąca. Działa tylko subofer i 2 przednie. Najdziwniejsze jest to, że gdy wypnę z karty czarną wtyczkę z gniazda "rear" i wepnę do zielonego gniazda słuchawkowego znajdującego się na boku urządzenia, to wszystkie głośniki działają (oprócz środkowego). Lecz wtyczka musi być wepchnięta do połowy, trzeba to wyczuć. Jak jest wciśnięta do końca, to grają tylko 2 tylne głośniki i to bardzo cicho. Sterowniki karty reinstalowałem, ustawienia głośników są na 5.1. Nie mam pojęcia co dalej zrobić. Czy to wina karty muzycznej? Proszę o pomoc :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...