cayen Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Witam, wiecie gdzie można dostać te słuchawki ?Może jakaś alternatywa dla nich równie dobra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 (edited) Na audeos.pl najbliższa dostawa jest zaplanowana na kwiecień. Jeżeli cię interesują, to niestety będziesz musiał poczekać.W tej cenie nie mają konkurencji chyba, że interesowały by cię również słuchawki bez mikrofonu. Edited February 23, 2014 by Xerber Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 Zamawialiście może z amazona coś kiedyś ? Są one tam za 40$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 (edited) Wiele razy kupowałem tam gry. Zakupy są bezpieczne, a jeżeli produkt jest w magazynie samego Amazonu to oferują ci też darmową wysyłkę.@EDIT - zważaj tylko na to, że urząd celny lubi przyczepiać się do zagranicznych paczek. Edited February 23, 2014 by Xerber Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 http://www.amazon.com/Superlux-HMC-631-Professional-Grade-Gaming-Headset/dp/B00GBVTG9S/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1393171895&sr=8-2&keywords=superlux+hmc631Jest taka oferta, kumpel też by brał ale nie mamy pojęcia jak z wysyłką tam, bo nigdzie nie widzę kosztów. Cena za słuchawki to 120zł o.O, za wysyłkę to mogę i 80zł dać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 (edited) FREE ShippingTen fragment powinien cię zainteresować. Oznacza on, że sprzedawca oferuje darmową dostawę, prawdopodobnie na cały świat. Szczerze mówiąc nie znam się na amerykańskim Amazonie, bo zawsze zamawiałem z brytyjskiego/niemieckiego, a tam tych słuchawek nie ma, ale wydaje mi się, że poszczególnymi oddziałami rządzą takie same zasady. Edited February 23, 2014 by Xerber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Amerykański Amazon nie wysyła chyba elektroniki (nie wiem jak innych rzeczy) do Polski. Przynajmniej jak chciałem zamówić telefon to musiałem zamawiać z brytyjskiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 No to słabo, właśnie widzę że dodając do koszyka jest napisane że nie wysyłają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 No to pozostaje ci tylko czekać na dostawę na audeos. Ewentualnie możesz szukać po aukcjach na Allegro, ale tam to różnie bywa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 No niestety. W sumie nadal mam moje AKG GHS-1 które muszę odesłać na gwarancję, bo się pałąk łamie, a i wygodą też nie grzeszą. Dirian mówił że mu pałąk wymienili więc będę je miał do czasu dostawy, a potem sprzedam raczej chyba że klientów nie będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Znaleźć znajdą, ale używane po około ~ 100 zł latają, głównie przez ten awaryjny pałak. Sam swoich z bólem serca pozbyłem się za 90 zł, ale w sumie nówki kupiłem za 140, wiec nie aż taka strata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 No ogólnie to na dźwięk nie narzekam. Ja kupiłem w sklepie w promocji za 140zł więc nawet te 100zł byłoby pięknie. W sumie to może i je zatrzymam na wszelki wypadek żeby w razie czego mieć w zapasie, bo od przybytku głowa nie boli ale jeszcze się zobaczy ; P może zechcą nowe dać Czyli nie znacie sklepu gdzie HMC631 są dostępne ? Jakiś zagraniczny z wysyłką do PL ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Na pewno w żadnym europejskim. Wczoraj już to sprawdziłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 Spieszyć mi się nie spieszy w sumie ale przy dłuższej grze te GHS za wygodne nie są, a po gwarancji jak pałąk znowu pęknie to lipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Mi zamontowali identyczny pałąk. Czyli po czasie znów by pękł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted March 1, 2014 Author Report Share Posted March 1, 2014 Dobra to czekam na HMC631. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted March 23, 2014 Author Report Share Posted March 23, 2014 Widzę że teraz są już dostępne te słuchawki, zmieniło się coś od ostatniego czasu i jest jakiś model lepszy od nich? Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Chodzi Ci o to, że HMC631 są dostępne? Bierz. Lepszego headset'u nie dostaniesz. Chyba, że chcesz Superlux HD668B + Zalman ZM-Mic1/Tracer TRS-4/Trust Starzz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted March 23, 2014 Author Report Share Posted March 23, 2014 (edited) Tak właśnie o HMC 631. Chcę headset, nie z osobna. Te Superlux 668B ma brat i w sumie też są okej. Czyli brać? Edited March 23, 2014 by cayen Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Bierz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Jak najbardziej bierz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted March 23, 2014 Author Report Share Posted March 23, 2014 Dobra dzięki, zamówione.Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...