piotrek89 Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Witam serdecznie. Sprzedam następujące single 10 zł/szt, chyba, że napisałem inaczej.[stan przeważnie "very good minus"]. Pronit SP-54 Sorrento/You're My Destinity [burano, Wyrobek] 50 złMuza [N0236] Angelina,CC-Twist/Little Gigolo, Non Stop Twist [Czerwono-Czarni] Muza [N0326] H. Hippy Shake, Long Tall Sally/Powiedźcie jej, nie bądź na mnie taki zły [Korda, Niemen] Muza [N0206] Twist Around The Clock, Smoke Gets in Your Eyes/Let's Twist Again, Crazy Love [Wyrobek]Pronit [N0237] Cztery Mile Za piec, Wieczór na Redzie/One Way Ticket, Monica [Majdaniec] Pronit [sp-74] Whole lot of shaking gain'on/Sailor [Gąssowski] - goodPronit [N0132] Marjolaine, Trochę wiosny jesienią/to wcale nie jest ważne, Milczenie [Drojecka] - goodPronit [N0251] Wiem jo wiem, Gdybyś tak miała/Głęboka Studzieńka, Kawaliry [Dornowski, Szczepkowski, Wydrzycki] - poor /powyginana 5 złPronit [N0232] Ginchy, Raunchy/Twist a Long, The Lose Your Inhibitions Twist - stan poor powyginana 5 złPronit [N0238] Madame, Madame;La Chanson D'Orphęe/Gdy pójdę w drogę..., Oczy Czarne [burano]Muza [N0240] Twenty O'Clock Rock, Such a Nighy/Forty Days, Good Luck Charm [Godlewski]Pronit [N0169] Elevator Rock, When Saints go Rock N Roll/Sweet Little Sixteen, Apron Strings [Gwoździowski, Bernolak, Śpiewak]Muza [N0198] Lucille, Sorrento/Let's Twist Again, Twist Pony Time Twist [Keczer, Burano, Godlewski]Pronit [sP-81] Noc wie o wszystkim/Tbiliso [Przybylska]- GoodPronit [N0140] Love me, Two Hound Dogs/Diana, Jailhouse Rock [Wyrobek]Muza [N0230] The Peppermint Twist, Ciamcialamcia Twist/Lekcja Twista, Tramp Twist [Wydrzycki, Dornowski]Pronit [N0179] Żabia rodzinka, Z przytupem/Miguel, Poquitito [Zespół Wicharego, Orkiestra taneczna dyr. Czerny]Pronit [sP-68] Red River Rock, Twist [ Niebiesko-Czarni, Dornowski]Pronit [N0324] Jeden Taniec Dla mnie, Nie opuszczaj mnie/Ja po tobie nie płaczę, Słuchajcie dziewczęta [burano] - zagn.(?)na krańcu płyty 2mm - wkęsłePronit [sp-64] Swinging School/ When The Saints Go Marshing In [Petry] - goodMuza [N 0295] Poganiacze bydła, Dominika/Gdy odlatują bociany, Pejzaż z wiatrakami [Niebiesko-Czarni]Pronit [N0373] Pluszowe Niedźwiadki, Bo ty się boisz myszy/Licz do stu, Taka jak ty [Czerwone Gitary]Muza [N0283] Rudy Rudy Rydz, Happy End/Nic ci nie przyrzekam, diabelska Zabawa [Majdaniec]Pronit [N0345] Puste Koperty, Lepiej nie pytaj/Goniąc Kormorany,Niedomówienia [szczepanik] - goodPronit [sP-84] Madisona czas zacząć/Pa di Bi Di Madison [Niebiesko-Czarni]Muza [N0347] Zabawa w Sielance, Zaczęło się od kilku słów/W siną dal, Kosteczki, Pieseczki [Zespół F.Figla]Pronit [N0255] Liszt-Twist, I don't Know Your Name/Esso-Besso, I could Dane All Night [Wyrobek]Muza [N0304] Remont, Horyzont/Podarunek, Jest nas sześciu [Czerwono-Czarni]Muza [sp-100] Dzisiaj, jutro, zawsze/Ali Bej Foxtrot [Łazuka]orazPronit [sp-78] Banio Boy/Bernardine [ Hungarian Club - Quartet]Siedmiu zięciów (5''???) Rosyjska Pieśń ludowa Sergiejew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...