Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marek Lenc

Archiwum Iks

Recommended Posts

I znowu to samo, jak zaczynam oglądac Twoje rysunki to od razu łapie mnie niepochamowany atak śmiechu !

A tak na serio rysunki jak zawsze świetne, jedne lepsze, drugie gorsze, z przewagą pierwszych. A najlepszy rysunek to ten z porwaniem i z aniołem. Gratuluje Panu talentu ;)

Oj, muszę się przyznać że wcześniej nie zauważyłem tego tematu. Ale na szczęście teraz to nadrobiłem. I jak zwykle (czy to nie dziwne? :P ) wszystkie rysunki mi się podobają. :) Najbardziej rysunek nr. 3 :)

Heh, Archiwum Iks jest sztuką samą w sobie. ;) Po obejrzeniu samych przygód Moldera i Skali z Tipsomaniaka miałem zakwasy mięśni mimicznych przez dobre 3 dni. Serio! Jest to moja ulubiona seria(razem z Klarą, rzecz jasna) i gratuluję Panu pomysłów na ko(s)miczne odcinki Archiwum. :D

Przyznam się że ja też próbowałem rysować takie rysunki jak Pan i nie najgorzej mi wychodziło(ten patent z rękami z tyłu jest po prostu świetny).Niestety nie miałem pomysłów na teksty w dymkach.

A te pocieszne, uśmiechnięte stworki to mają niby przyciągnąć fanów "Gears of War"? :P

Warstwa strategiczna jest za skomplikowana dla dzieci, ale znaczek na okładce i kampania reklamowa jest obmyślona właśnie pod nie. Albo tak mi się tylko wydaje. Nieważne, rysunek przedni. Gratuluję! ;)

genialny ten rysunek. swoją drogą co za niewyżyci ci ludzie rzeby takie falliczne kreatury tworzyć... :P

Spore kojarzy się teraz już chyba tylko z penisami (nie przez ten rysunek oczywiście a przez graczy lubiących robić "penisstwory") i z pokemonami hyhyhy :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...