Marcus1939 Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 (edited) Witam, postanowiłem kupić sobie nowe słuchawki, ostatnio używałem AKG K518 ale niestety popsuł się w nich jeden głośnik w wyniku upadku i nie do naprawy a gwarancja się już skończyła i od jakiegoś pół roku jadę na jakichś różnych tanich słuchawkach. Szukam jakichś podobnych do tych AKG słuchawek, przede wszystkim żeby były nauszne, służyć mi one będą głównie do słuchania rapu, dubstepu i rocka. Jakie słuchawki możecie polecić w takiej cenie i do tych rodzajów muzyki? Edited February 13, 2014 by Marcus1939 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 (edited) Brainwavz HM3 s ą w tej cenie najlepsze.Istnieją ich tańsze odpowiedniki Maxell Retro DJ, różnica w dźwięku jest minimalna, które też polecam, ale w ich przypadku musisz się przegotować na ew. wymianę wtyku, ponieważ jego połączenie z kablem jest niskiej jakości. Edited February 13, 2014 by BladyPiter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Bierz te Brainwavz lub Maxell'e, jeśli będziesz ich używał poza domem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus1939 Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 W sumie dalej zastanawiam się czy by nie kupić jeszcze raz AKG jakieś argumenty za czy przeciw? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agitopl Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Może zainteresuje Cię zakup słuchawek Denon AH-D310R. Sprzęt jest wykonany bardzo solidnie, posiada 3-przyciskowy pilot z mikrofonem, co bardzo ułatwia słuchanie muzyki (nie trzeba za każdym razem wyciągać odtwarzacza aby zmienić utwór/głośność). Zamontowany jest także optymalizator akustyczny i 42 mm przetworniki, które zapewniają wysoką dynamikę i jakość. Zdecydowanie rekomendujemy zakup tego urządzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Sklepy rzadko wystawiają obiektywne opinie. Albo jest to po prostu jakiś troll. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...