cnopers Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 WitamMam pewien problem z uruchomieniem gry. Otóż gdy chcę ją uruchomić to przez ułamek sekundy pokazuje mi okno "Trwa uruchamianie gry..." a potem nic się nie dzieje. mój system to Windows xp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foshek Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Poczekaj, odkąd dali nowy luncher ta gra niemiłosiernie długo się odpala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumbur Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Nie do końca prawda, gra może się wyłączać bez pokazywania błędu. Tak ja miałem przed chwilą, skończyło się wywaleniem gry z dysku twardego... Ja nie mam siły i czasu męczyć się z pierdołami. cnopers- zajrzyj na oficjalne forum gry:http://forums.tornbanner.com/forumdisplay.php/17-Technical-SupportZwłaszcza do tematu Giant Solusion List. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...