sweetsweet88 Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 zakupilam dosc drogie sluchawki. W domu zorientowalam sie, ze oryginalne plomba na opakowaniu jest rozcięta zaś opakowanie jest zabezpieczone inną plombą. Czy słusznie wzbudziło to mój niepokój? obawiam się, że słuchawki mogą być używane, podmienione, pochodzić ze zwrotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldeneye456 Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Zadzwoń lub udaj się do sklepu i wyjaśnij sprawę. Bardzo możliwe, że słuchawki były wyciągane z pudełka skoro oryginalna plomba została naruszona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetsweet88 Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 sprawa jest nieco skomplikowana bo sluchawki zamowilam w promocji w sklepie internetowym z odbiorem w ich sklepie stacjonarnym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipno12 Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Nie ma to większego znaczenia, możesz albo zadzwonić do ich biura obsługi klienta, albo przejść się do tego sklepu w którym je odbierałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetsweet88 Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 tej drugiej plomy nie sciagalam z uwagi na fakt rozciecia oryginalnej... nie wiem co powinnam zrobic - wypakowac je sprawdzic czy wszystko ok, czy zwrocic? dodam, ze sluchawki byly w promocji- taniej o 40 zl dotyczy to sluchawek AKG K518 - czy orientujecie sie, czy do tych sluchawek jest dolaczona karta gwarancyjna oraz czy mozliwe jest ze sklep internetowy otworzyl opakowanie, zeby ja podbic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetsweet88 Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 (edited) z opisu na internecie wynika, ze jest dolaczona karta gwarancyjna.. czy w takim przypadku sklep internetowy otwiera opakowanie, zeby podbic karte? to moj pierwszy zakup przez internet prosze wiec o wyrozumialosc;) Edited February 10, 2014 by sweetsweet88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetsweet88 Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 (edited) nie wiem czy 10 dni na zwrot obowiazuje w przypadku odbioru w sklpie stacjonarnymdlatego boje sie je otwierac Edited February 10, 2014 by sweetsweet88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamePL Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Ale nie rozumiem jaki autor ma problem. Pragon/fakturę ma a to stanowi o reklamacji na dobrą sprawę. Wyciągaj słuchawki i ciesz się muzyką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...