moniek007 Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Witajcie! Piszę tutaj, ponieważ uważam, że żadne inne forum się do tego nie nada, a więc tak:Chciałbym sobie za 2 miesiące kupić PS Vitę, czytałem angielską recenzję wersji slim i uznałem, że jednak wolę "fata".Dlatego zacząłem szperać na ceneo, i oto, co znalazłem http://www.ceneo.pl/16287671Zauważyłem, że oferta z najniższą ceną jest jeszcze lepsza od wersji bez 3g (!), więc zacząłem się poważnie zastanawiać nad właśnie tą stroną. Chciałbym was poprosić o zdanie na temat tej strony (na opiniach ceneo wygląda bardzo dobrze) i ewentualne poinformowanie mnie, czy ze względu na niską cenę, konsola ta nie jest okrojona względem tych z innych sklepów. Dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QurChuck Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 650 zł za wersję z WiFi do dość standardowa cena w internecie. Kiedyś były promocje na Vitę + kartę 16 GB + pack 10 gier (3 różne packi do wyboru) za 653 zł, aktualnie już raczej nie dostaniesz za tyle. Do fata potrzebujesz karty pamięci, a one są strasznie drogie. Jedna gra może mieć nawet do 3,5 GB. Niemniej jednak stara Vita ma znacznie ładniejszy wyświetlacz (kolory OLED'a <3 ), dlatego odradzam slimkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...