moniek007 Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Witajcie! Piszę tutaj, ponieważ uważam, że żadne inne forum się do tego nie nada, a więc tak:Chciałbym sobie za 2 miesiące kupić PS Vitę, czytałem angielską recenzję wersji slim i uznałem, że jednak wolę "fata".Dlatego zacząłem szperać na ceneo, i oto, co znalazłem http://www.ceneo.pl/16287671Zauważyłem, że oferta z najniższą ceną jest jeszcze lepsza od wersji bez 3g (!), więc zacząłem się poważnie zastanawiać nad właśnie tą stroną. Chciałbym was poprosić o zdanie na temat tej strony (na opiniach ceneo wygląda bardzo dobrze) i ewentualne poinformowanie mnie, czy ze względu na niską cenę, konsola ta nie jest okrojona względem tych z innych sklepów. Dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
QurChuck Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 650 zł za wersję z WiFi do dość standardowa cena w internecie. Kiedyś były promocje na Vitę + kartę 16 GB + pack 10 gier (3 różne packi do wyboru) za 653 zł, aktualnie już raczej nie dostaniesz za tyle. Do fata potrzebujesz karty pamięci, a one są strasznie drogie. Jedna gra może mieć nawet do 3,5 GB. Niemniej jednak stara Vita ma znacznie ładniejszy wyświetlacz (kolory OLED'a <3 ), dlatego odradzam slimkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.