MrM3ntos Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Siemka niedlugo beda gry w biedrze po 10 zl i mam 150 zl jakie gry sie oplaca kupic z 15 tytulow podajcieAgatha ChristieAge of Empires: The War ChiefsAgatha Christie: Kolekcja TajemnicAlicja w Krainie CzarówAlien Nations IIAliens Colonial Marines Edycja LimitowanaAlone in the DarkAlone in the Dark: Near Death InvestigationArtur i MniminkiAsterix Gallic WarAsterix na olimpiadzieAtomówki 2Atomówki: Atak klonów straszliwego Mojo JojoAtomówki: Wielka potyczka z Księżniczką ChytruskąAuraBATMAN Sprawiedliwość ponad wszystkoBattle L.A.BesiegerBeyond DivinityBionic Commando: RearmedBlacksite: Area 51Blood BowlBlood BowlBratz 4 RealBratz 4 Real Szkoła talentówBratz Super BabyzBratz ŚlicznotkiBroken Sword: Anioł ŚmierciCapsizedChivalryChronicles of Riddick Assault on Dark AthenaClive Barker's JerichoCodename Panzers Zimna WojnaColin McRae DirtDemiGodDeponiaDeponia 1&2Deponia 2Devil May Cry 4Dirt 3Disney 102 DalmatyńczykiDisney Edukacja: Magic English 2011Disney Kraina Gier KopciuszekDisney Król LeeDisney Księżniczka: Bajkowa PodrozDisney Księżniczki: Moja Bajkowa przygodaDisney Księżniczka i ŻabaDisney Kurczak Mały: As w akcji!Disney Magiczna Kolekcja Auta: Przygody w Chłodnicy GórskiejDisney OdlotDisney Opowieści z Narnii: Książe KaspianDisney Przygody DzwoneczkaDisney RatatujDisney Szalone Przygody Kaczora DonaldaDisney Toy Story 2 Gra AkcjiDisney Toy Story 3Disney Toy Story ManiaDisney UniverseDisney WitchDisney Załoga GDivinity AntologiaDivinity II Developer's CutDodatek Neverwinter Nights 2: Maska ZdrajcyDookoła Filmu Gotowe na wszystkoDragon CommanderDuduś WesołekDungeon LordsDungeonsDungeons: Dark LordDwa TronyEador: Władcy rozdartego świataEarth UniverseEEP 8.0 - profesjonalny symulator koleiEpic Mickey 2Extra Klasyka 4 Clive Barker's JerichoExtra Klasyka 4 Rise of ArgonautsF1 Race StarsFahrenheitFarming GiantFarming Simulator 2009Fineasz i Ferb: Nowe wynalazkiFormula 1 2012FREAKOUTFrontlines: Fuel of WarFrontlines: Fuel of WarFuelFull Spectrum WarriorFull Spectrum Warrior: Ten HammersGamebook Alien vs PredatorGamebook Two Worlds 2Gamebook Worms RevolutionGas GuzzlersGdzie jest NemoGhost MasterGoblinsGolden HordeGood Life - Symulator raju tropikalnegoGoreGothic 3: Forsaken GodsGrand Ages RomeGrywalność Bunch of HeroesGrywalność Doc ClockGrywalność Gemini RueGrywalność Super Meat BoyGrywalność The BallGrywalność Zeno ClashGTR EvolutionHammer and SickleHannah Montana The MovieHarbingerHard ResetHarveys New EyesHeroes of Might and Magic V: Kuźnia PrzeznaczeniaHigh School Musical 3HomefrontHugo Misja HawajeHugo Lemon TwistI-DiggerI-DragonIniemamocniItchJoint Task ForceKról Artur Sasi i DruidziKról FutboluKról ArturKrólik Bystrzak Język angielski dla najmłodszych 2008/2009Kubuś i przyjacieleLilo i Stich: Nieziemskie KłopotyLondyn 2012Lost Planet ColoniesMahjonngMałpie opowieści: Dolina Szakala 11-12Małpie opowieści: Królewna Sundary 7-8Małpie opowieści: Muzeum Rozmaitości 8-9Małpie opowieści: Opactwo Aviath 9-10Małpie opowieści: Zamek Drakonina 10-11Mały Adibu W Fabryce CukierkówMały Adibu W Ogrodzie NiespodzianekMały Adibu W Wesołym CyrkuMały Adibu z wizytą w ZOOMały Adibu Zaprasza Na UrodzinyMega Gra Brzydkie KsiążątkoMerida WalecznaMis Uszatek Letnia szkoła matematykiMiś Uszatek: Przygoda z liczbamiMój Brat NiedźwiedźMoto GP 08Muminki Jesienna PrzygodaMuminki Jesienne PrzyjęcieMuminki Tajemnica Niewidocznego dzieckaMuminki Tajemnicze GłosyMuminki Tajemnicze GłosyMuminki: W dolinie MuminkówMuminki: Zima MuminkówNeverwinter Nights 2Neverwinter Nights 2: Maska ZdrajcyNowy Gamebook: ChivalryNowy Gamebook: Dark Eye Klatwa WronOdjazdowy RajdOutrun Coast to CoastOpowieści z Narnii: Lew, Czarownica i stara szafaPainkiller Hell & DamnationPainkiller OverdosePainkiller: Czarna EdycjaPainkiller: ResurrectionPatriotsPenumbra AntologiaPiotruś PanPlanescape: TormentPodbój Rzymu (Against Roma)Postal 10th AnniversaryPower RangersPusherPUZZLE QUESTRACE '07: The Official WTCC GameRed Faction ArmagedonRed Faction GuerillaRed Faction GuerrillaRise of ArgonautsRise of Nations: Rise of LegendsRodzinka RobinsonówRóżowa Pantera ratuje dzikie zwierzętaRóżowa Pantera ratuje planetę ZiemięRóżowa Pantera z misją w kosmosieSafecrackerSaga GothicSaga Icewind DaleSam & MaxSamolotyScania + Euro Track SimulatorSega Mega Drive Collection VOL 1Sega Mega Drive Collection VOL 2Sega Mega Drive Collection VOL 3Sega Mega Drive Collection VOL 4Sega Mega Drive Złota EdycjaSerious Sam HD: Drugie StarcieSeven Kingdoms ConquestShaiyaShogun 2 Zmierzch SamurajowSonic Mega Collection PlusSonic Mega Collection PlusSpace SiegeSparta Fate of HellasSpellForce 2 Złota EdycjaSpellForce 2 Złota EdycjaSpellforce 2: Czas Mrocznych WojenSpellforce 2: Faith in Destiny+Dstorm+ShadowWSpellforce Złota EdycjaSprint Cars: Road to KnoxvilleStarCraft + Brood WarStarngleholdStormriseSTUBBS THE ZOMBIESUFFERINGSupercena Monster Truck RumbleSupercena ZGRYWUS: Wykończ Szefa!Supreme CommanderSupreme CommanderSupreme Commander Złota EdycjaSupreme Commander: W obliczu wrogaSymulator ambulansuSymulator WędkarstwaSymulator kamieniołomuSymulator kopalniSymulator Pola KempingowegoSymulator Służb Ratunkowych 2012Symulator StoczniSymulator Trainz Budujemy MinikolejSymulator Transportu RzecznegoSymulator Zamiatarki UlicTactical OpsTexas PokerThe ClubThe Dark Eye - Klatwa WronThe First TemplarThe WheelmanTopSellerTrainz 2010TorchlightTrain Giants / A-Train9Trainz RS 2006Tron EvolutionTropico 3Tropico 3 Złota EdycjaTropico 4 + Czasy WspółczesneTurokTwilight Scene it?Two WorldsTwo Worlds 2Tycoon City: New YorkTygrysek i uczta PuchatkaUniverse at War: Earth AssaultVan HelsingVancouver 2010Virtua Tennis 2009Viking - Battle for AsgardWall-EWar LeadersWar Leaders Clash of NationsWarhammer 40 000 Dawn of War IIWarhammer 40 000 Dawn of War: Dark CrusadeWarhammer 40 000 Dawn of War: SoulstormWarhammer 40 000 Dawn of War: UniverseWarhammer 40 000: Dawn of WarWarhammer 40 000: Dawn of War 2 - RetributionWarhammer 40.000: Dawn of War 2 - Chaos RisingWarhammer 40.000: Dawn of War 2 Złota EdycjaWorld in ConflictWorms RevolutionWrzesien 39X-BladesZabawa z KubusiemZaplątaniZgrywus Wykończ Szefa + Zgrywus 2: Nie ma Zmiłuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] 47 Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Wrzesien 39Virtua Penis 2009SamolotyMega Gra Brzydkie KsiążątkoHugo Lemon TwistRodzinka RobinsonówI całą serię "Mały Adibu"Reszta niewarta złamanego grosza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Boku no Pico! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerf0 Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Zmierzch samurajów za dychę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Germanotta Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Boli mnie, jak patrzę na te gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrM3ntos Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 Na pewno kupie Shoguna i dirta 3 wiec zostaje wam 13 gier do podania chce gry zeby przejsc cala lub pograc troche a nie 2 h i juz znudzi sie . Wole wydac 150 zl na 15 gier niz 1 na xboxa np xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foshek Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 (edited) Alone in the DarkDivinity AntologiaDivinity II Developer's CutEador: Władcy rozdartego świataEarth UniverseFahrenheitFuelFull Spectrum WarriorHard ResetJoint Task ForceMahjonngNeverwinter Nights 2Penumbra AntologiaRed Faction GuerrillaShogun 2 Zmierzch SamurajowSpellForce 2 Złota EdycjaSupreme Commander Złota EdycjaTropico 3 Złota EdycjaTropico 4 + Czasy WspółczesneVan HelsingViking - Battle for AsgardWar Leaders Clash of NationsWarhammer 40 000 Dawn of War: UniverseWorld in ConflictNa czerwono to co w szczególności polecam. Sam biorę Divinity Antology i Warhammer Universe, oczywiście o ile będą. Edited February 6, 2014 by Foshek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Swoją drogą - czemu słowo "szafa" w tytule gry "Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i stara szafa" podkreśliło ci na niebiesko? Wyczuwam ostry przekręt i kolejny spiseg moderacji! Na pewno yojc tu namieszał!Powołuję oficjalną komisję i zbieram najlepszych kryptografów forume. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerf0 Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Czy zmierzch samurajów jest samodzielny, czy wymaga podstawki? I kiedy gry mają wejść na półki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrM3ntos Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 @nerv0 od 10 lutego zmierz samurajow to samodzielny dodatek nie wymaga podstawki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foshek Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Zmierzch Samurajów > reszta Total Worów (oczywiście nie mam na myśli medka 2) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrM3ntos Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 Ale tu nie ma innych total worow ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foshek Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Nie, ale inne total wary są dostępne za grosze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foshek Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Boku no Pico!Aki Sora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMetalus Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Atomówki 2 Atomówki: Atak klonów straszliwego Mojo Kolekcja Auta: Przygody w Chłodnicy GórskiejDisney OdlotDisney Opowieści z Narnii: Książe KaspianDisney Przygody DzwoneczkaDisney RatatujDisney Szalone Przygody Kaczora DonaldaDisney Toy Story 2 Gra AkcjiDisney Toy Story 3Disney Toy Story ManiaDisney UniverseDisney WitchDisney Załoga G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellusion Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Icewind Dale, Planescape Torment, Warhammer 40k: Soulstorm, SC z dodatkiem, World in Conflict, Neverwinter Nights. IMO najlepsze tytuły z puli tych blisko 300. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerf0 Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Najbardziej z tego wszystkiego interesuje mnie Shogun. Dalej jest World in Conflict i Farenheit. Ale, że ciągle mam nadzieje na WiCa w CD Action to nie wiem czy brać jeśli się trafi... :<Mógłbym też zainteresować się Lost Planet bo nigdy w toto nie grałem, a na skreenach wyglądało dość ciekawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 W poniedziałek będzie maraton po biedronkach. Niedaleko siebie mam 4 biedronki. Mam przeznaczone 5 dych i zobaczymy co z tego wyjdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturzyn Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 A ja się tym nie jaram.WEŹ JE WSZYSTKIE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foshek Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 World in Conflict i FarenheitWiC to genialna strategia, taki CoD dla RTSów z dynamiczną rozgrywką. Do tego epicka kampania! A Fahrenheit to świetny tytuł psychologiczny, lata świetlne przed Heavy Rain, etc.[media=] W poniedziałek będzie maraton po biedronkach. Niedaleko siebie mam 4 biedronki. Mam przeznaczone 5 dych i zobaczymy co z tego wyjdzie Mieszkamy w jednym miejscu? O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerf0 Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 World in Conflict ogrywałem kiedyś demo. Rany, czasem całkowicie zapominałem o grze i jeździłem po prostu kamerą po mapie żeby popatrzeć na eksplozje i smugi dymu z rakiet przecinających niebo. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Ciekawe na jakie tytuły trafięNormalnie jak kinder-niespodzianka. Nie wiadomo co tam jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abyss Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xardas80 Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 A ja nie chodzę do Biedronki, bo tam jest dużo ludzi i wywołuje to u mnie stany lękowe, więc nawet gry po dychaczu mnie nie namówią! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellusion Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Soon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...