Kahen Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 WitamOtóż postanowiłem wrócić do słynnej gry dla masochistów po kilku miesięcznej przerwie. Jednakże pojawił się pewien problem zabierający mi znaczną zawartość tytułu. Otóż po wczytaniu save wszystko działa normalnie. Jednak po około pięciu minutach wyskakuje mi komunikat, że kochany GFWL stracił połączenie. Po ponownym zalogowaniu praktycznie wszytsko śmiga. Praktycznie. Tracę dostęp do wszystkich elementów sieciowych. Nie widze znaków, nie mogę ich stawiać, nie mogę nawiedzać światów ani przyzywać upiorów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goliat Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Jeżeli masz wersję pudełkową gry to wpisz klucz GFWL na Steam, z tego co słyszałem z Dark Souls pozbyto się tej usługi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 @goliat Raczej nie bardzo, bo wersja Steamowa nadal używa GFWL i mnie działa należycie.Próbowałeś aktualizować GFWL do najnowszej wersji? Najlepiej po prostu odinstalować i użyć instalatora ze strony Microsoftu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kahen Posted February 7, 2014 Author Report Share Posted February 7, 2014 @goliat Dark Soul już jest wpisany na Steama@Kawalorn zrobiłem jak napisałeś. Wszystko działa poprawnie. Nie mam już problemów ze stratą połączeniaPomogło tylko chwilowo. Po drugim odpaleniu gry znowu pięc minut i wywalił mi komunikat o przerwaniu połączenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...