Greyshack Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Szukam myszy do grania o podobnej budowie do tej.Mam taką ale bezprzewodową i jest według mnie bardzo wygodna, jedynie że po roku prawy przycisk nie odpowiada tak dobrze jak powinien i czasami nie łapie w grach.Szukam teraz przewodowej, DPI nie używam zbyt wysokiego, myślę że do 2000 mi wystarczy jak będzie mieć, a nawet pewnie mniej.Chwyt: fingertip tak jak tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 (edited) Nie wiem, jak trzymasz tę mysz fingertip'em. Rozumiem, że się da duże myszy tym chwytem trzymać (ja mam A4Tech Bloody V3 i używam fingertip), ale to na pewno nie są sposoby jak te tam przedstawione. Nie wiem teraz, czy szukać dla Ciebie myszy pod palm grip czy fingertip.Tak czy siak, na tej samej stronie masz sposób, jak zmierzyć dłoń. Napisz, ile Ci wyszło (bez odejmowania). Masz jakąś podkładkę? Edited February 6, 2014 by DanteGamer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greyshack Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 14,5 - 15 cm chybanie dotykam całymi palcami przycisków tylko opuszkami ale też nie mam tych palców tak zadartych jak claw grip, jest jakieś 0.5 cm przerwy między palcami a myszką więc raczej musi być fingertip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Jest Ci wygodnie? Przecież ta mysz jest spora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Dłoń ma podobną do mojej i jakoś mnie ten chwyt nie dziwi.Przejdź się do pobliskich RTV Euro AGD i sprawdź czy nie mają tam może Logitech G400(nie S), w tej cenie to najlepszy wybór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Mysz kosztuje tam chyba 100zł. Piszę, aby autor nie był zdezorientowany internetową ceną 200zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Prędzej koło 130zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Mówię chyba, bo u mnie w Bydgoszczy no. nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greyshack Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 Właśnie g400 mi całkowicie nie odpowiada kiedyś zamówiłem i musiałem oddać. Ona nie jest czasem do palm grip? Bo nie dość że jest dziwnie wyprofilowana to trzeba klikać na samym końcu przycisków żeby działały.Myślałem nad g300 bo wygląda jakby mogła być wygodna, chyba wymiarami podobna do mojej obecnej. Dobra jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Nie jest najgorsza, ale na prawdę, możesz się mocno przeliczyć na rozmiarze. Rozmiar mojej dłoni to także ok. 13cm, także fingertip, a mysz była mi i tak strasznie malutka. Na prawdę, zanim ją kupisz po prostu musisz ją przymierzyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greyshack Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 Takie dobre myszki trudno znaleźć na miejscu w sklepie i obejrzeć ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 W Euro zobacz ten sklep lubi produkty logitecha i często ma wystawione ich myszki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 W Saturn'ie też jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greyshack Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 Poszukam i napiszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...