Mihashek Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Bry.Szukam tabletu do 500 zł. Chcę, aby działały dobrze na nim gry, bo to najczęściej chyba będę robił, żeby się nie zawieszał i działał szybko. Również chciałbym zwrócić uwagę na baterię. Chcę, aby długo trzymała, bo głównie na podróży będę z niego korzystał. Najlepiej by było, jakby był od jakiś znanych firm (Samsung, Asus, Acer...może MSI?). Znalazłem Samsunga Galaxy Tab 3 wersja Lite, czy coś takiego. Dobry tablet? Co sądzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juluzz Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 http://www.shiru.pl/...urai/Samurai_10Ja mam takiego złomka i jakoś idzie -w nfs mw nie ma jakis zacinek,gta 3 nie za bardzo da się grac.Nie jest to jakis super kombajn do gier ,ale daje rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Tematy związane z tabletami i czytnikami umieszczamy w subforum "Tablety i czytniki ebooków ". Temat przeniosłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihashek Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 W sumie zwróciłem na niego uwagę, bo 10 cali, ale jeśli piszesz, że GTA III nie daje zbytnio rady...To nie wiem. Jakieś jeszcze propozycje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nazwawyswietlana Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Dopłacasz jakieś 199 zł i masz wspomnianego Samsunga Galaxy Taba, który ostatnio w RTV kosztował 699 zł. Znajoma ma, sam miałem przyjemność z niego korzystać. Dobra bateria, świetny, wyrazisty ekran, nie wiesza się, trzyma długo bateria - do pracy i do gier bardzo dobry. Link to comment Share on other sites More sharing options...